Previziunile care îți vor da fiori pe șira spinării! Ce spunea Baba Vanga despre anul 2023

Previziunile Babei Vanga pentru 2023 şochează întreaga omenire. Nostradamus din Balcani: „Rușii vor invada Europa”.

26 mai 2023, 22:56
Previziunile care îți vor da fiori pe șira spinării! Ce spunea Baba Vanga despre anul 2023
Baba Vanga, profeţii teribile pentru 2023

Baba Vanga, de origine bulgară, este una dintre cele mai cunoscute clarvăzătoare din toate timpurile. Baba Vanga, pe numele real Vangelia Pandeva Dimitrova, s-a născut în Strumica, un sat de la poalele unor munţi vulcanici din fostul Imperiu Otoman, teritoriu care aparţine acum Bulgariei. Pe când avea 12 ani a fost lovită de furtună și aruncată în aer, iar de atunci viața ei s-a schimbat radical.

Baba Vanga, clarvăzătoarea oarbă care a prezis atacurile din 11 septembrie din SUA, dar și Brexitul, a făcut o serie de previziuni și pentru 2023.Baba Vanga a dus o viaţă normală până la vârsta de 12 ani, când şi-a pierdut vederea în mod misterios într-o furtună, care a fost descrisă drept o tornado. Familia ei a găsit-o aproape moartă după câteva zile, iar ochii ei erau răniţi şi închişi de un strat gros de praf şi mizerie. A fost operată de un medic, dar în cele din urmă a rămas oarbă pentru totdeauna.Una dintre cele mai iubite și controversate vedete din România e de negăsit. Vecinii susțin că „Baba Vanga de România” a dispărut subit
În 1925 a fost admisă la o Casă a Orbilor. Acolo Vanga a dus o viață fericită în comparație cu ce trăise până atunci. Avea 18 ani, o înfățișare îngrijită, iar fața ei slabă radia a împăcare și mulțumire. Printre elevii casei se afla un tânăr, iar Vanga o dată ce îi auzea glasul, inima începea să-i bată, iar fața i se încingea de căldură. Într-o zi, el i-a mărturisit că o iubește și i-a propus să se căsătorească. Părinții lui erau oameni bogați și nu au avut nimic împotrivă să aibă grijă de amândoi. Vanga era atât de fericită, încât părea că nu mai atinge pământul, dar în scurt timp în locul binecuvântării părintești aceasta a primit o veste care i-a dat o mare lovitură: tatăl ei o anunța că trebuie să se întoarcă acasă.

Prima manifestare de natură paranormală care a fost observată la un moment dat de către vecinii ei a avut loc la un moment dat atunci când ea i-a indicat cu precizie tatălui său locul în care se afla o oaie care îi fusese furată. Vanga a descris cu multă acuratețe curtea în care a fost găsită oaia respectivă mărturisind că toate aceste imagini îi apăruseră în vis. Tot în acea perioadă, ea a început să devină conștientă că are tot mai des vise cu caracter premonitoriu. Adeseori evenimentele care apăreau în visele ei deveneau apoi realitate.

În anul 1939, Vanga s-a îmbolnăvit brusc de pleurezie și pentru că toți doctorii erau ferm convinși că ea va muri în curând, unii vecini începuseră deja să strângă bani pentru înmormântarea acestei fete sărace. Totuși, în numai o zi Vanga și-a revenit în mod miraculos din această boală, aafecțiune care la vremea respectivă era considerată a fi fără leac. A prezis și iminența celui de-al doilea Război Mondial, deși cei apropiați nu au crezut-o. Cu puțin timp înainte ca războiul să înceapă, un bărbat înalt, blond și Dumnezeiesc de frumos, îmbrăcat ca un războinic din antichitate, cu o armură ce strălucea în lumina lunii călărind un cal alb, s-a oprit în fața porții Vangăi. A descălecat și a intrat în cămăruța întunecoasă. S-a întors către Vanga și i-a glăsuit cu voce puternică: în curând lumea se va tulbura și mulți oameni vor pieri, tu vei rămâne în acest loc și vei proroci despre morți și nu te teme, eu îți voi spune ce să prezici.

Previziunile Babei Vanga pentru 2023 şochează întreaga omenire. Nostradamus din Balcani: „Rușii vor invada Europa”

Ce a prezis Baba Vanga pentru 2023

Conform profeţiilor Babei Vanga, lucrurile nu par să fie deloc pe un făgaş mai bun în acestă a doua jumătate a anului 2023. Previziunile clarvăzătoarei oarbe pentru acest an nu sunt tocmai bune, ele vorbesc despre o furtună solară puternică, dar și despre o eventuală explozie a unei centrale nucleare. Totodată, tot în acest an, conform celor spuse de Baba Vanga, ne vor vizita extratereștrii.

Mai mult de atât, Vanga a prezis, de asemenea, utilizarea armelor biologice în 2023, căci se presupune că o ”țară mare” va efectua cercetări asupra armelor biologice asupra oamenilor. Tot ea a adăugat că este posibil ca sute de mii de persoane să moară din această cauză.

Ce profeţii a făcut Baba Vanga

Iată câteva dintre profețiile făcute de Baba Vanga și care s-au adeverit:

  • Ea a prezis atacurile cu gaz din Siria. Înainte de a muri, ea a spus că “musulmanii din Siria vor folosi arme chimice împotriva europenilor”. Se crede că se referea de fapt la gazul chimic pe care Assad l-ar fi folosit împotriva sirienilor.
  • Totodată, în 1989, ea a spus că “americanii vor cădea sub atacul unor păsări de oţel şi sângele nevinovaţilor va fi vărsat”. Mulţi cred că asta este despre atacurile de la 11 Septembrie din 2001.
  • De asemenea, a prezis că cel de-al 44-lea preşedintele al SUA va fi negru, dar a mai spus că el sau ea va fi ultimul lider al Americii, ceea ce nu s-a întâmplat.
  • A prezis Brexit-ul, dar a mai spus că “Europa va încete să mai existe în 2017”, ceea ce nu s-a adeverit.
  • În plus, a prezis un Al Treilea Război Mondial: cu puţin timp înaintea morţii sale, ea a spus “nu doar că Rusia va supravieţui, dar va domina lumea”.

Nenorocirea anunțată de Baba Vanga care se va abate asupra Europei în 2023

Marea majoritate a previziunilor făcute de Baba Vanga s-au adeverit în timp, iar lucrurile nu arată deloc prea bine în 2023.

Predicțiile clarvăzătoarei pentru acest an sunt extrem de îngrijorătoare. Cunoscută și că “Nostradamus din Balcani”, Baba Vanga spune că în următoarea perioadă vor avea loc dezastre naturale semnificative, crize economice, dar și probleme grave pentru anumiți șefi de stat.

Clarvăzătoarea oarbă din Bulgaria, cunoscută la nivel global ca Baba Vanga, care ar fi prezis atacurile de la 11 septembrie și Brexitul, a făcut o serie de previziuni înfricoșătoare și pentru 2023, potrivit mirror.co.uk

Citiți și: Baba Vanga, profeţii teribile pentru 2023. Fenomenul care va lovi planeta ca un fulger. Nostradamus vine cu preziceri şi mai înfricoşătoare

Baba Vanga spune că rușii vor invada Europa anul acesta

Baba Vanga previziuni terifiante
Baba Vanga, previziuni terifiante

Înainte de a muri, în 1996, Baba Vanga a mai susținut că „o invazie a rușilor extremiști” în Europa va avea loc în 2023, iar continentul nostru se va confrunta cu atacuri chimice din partea acestora.

Pe lângă invazia rușilor pe continentul european, Baba Vanga a avertizat că rușii au și planuri de atac asupra statelor membre, în acesta nu ar fi singurul motiv de îngrijorare.

În previziunile ei pentru 2023, aceasta a menționat și o invazie extraterestră, o furtună solară puternică, dar și o explozie a unei centrale nucleare. Celebra clarvăzătoarea a prezis că sute de mii de oameni ar putea să-și piardă viața din cauza utilizării armelor biologice. Ea presupunea că o ”țară mare” va efectua cercetări asupra armelor biologice asupra oamenilor.

Există, totuși, și vești bune. „Nostradamus din Balcani”a prezis că, anul acesta, va fi descoperit un tratament împotriva cancerului. „Va veni ziua în care cancerul se va lega cu lanțuri de fier”, a spus clarvăzătoarea, care a precizat că medicamentul minune împotriva cancerului va conține mult fier.

De asemenea, Baba Vanga a vorbit despre faptul că Terra ar putea fi lovită de un asteroid.

„Mulți oameni vor suferi” când un asteroid va lovi Pământul. Problemele cu care se vor confrunta omenirea ar putea veni și „din cer” – un asteroid uriaș care cade din spațiul cosmic, provocând daune majore Terrei.

Celebra clarvăzătoare oarbă a prezis că lumea se va sfârși începând cu anul 5079.

Citiți și: Toată lumea o ştie pe Baba Vanga, dar cine a fost Baba Yaga, vrăjitoarea cea rea