Prognoza meteo 14 noiembrie. Temperaturile scad accelerat. Ceaţa va crea probleme mari în trafic

Vremea se menţine rece în aproape toată ţara. Temperaturile maxime nu vor depăşi luni 16 grade. În zonele joase de relief, mai ales dimineața și noaptea, va fi ceaţă.

13 nov. 2022, 16:35
Prognoza meteo 14 noiembrie. Temperaturile scad accelerat. Ceaţa va crea probleme mari în trafic

Prognoza meteo 14 noiembrie. La noapte va fi nebulozitate joasă în estul țării și local în rest, iar în zonele joase de relief se va semnala ceață. Izolat vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse în general între -1 și 7 grade. În Bucureşti, cerul va fi mai mult senin, dar spre sfârșitul intervalului va crește probabilitatea de apariție a norilor joși sau a ceții. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 2…3 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

 

Prognoza meteo 14 noiembrie – LUNI

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale în a doua decadă a lunii noiembrie, însă local în vestul țării ziua va fi mai cald decât în mod obișnuit. În zonele joase de relief, mai ales dimineața și noaptea, va fi nebulozitate stratiformă – mai persistentă în regiunile estice și sud-estice și pe alocuri se va semnala ceață, asociate cu totul izolat cu burniță, iar în rest cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 9 și 16 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -4…-3 grade în depresiunile intramontane și 9…10 grade pe litoral.

BUCUREȘTI Valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice celei de-a doua decade a lunii noiembrie. În special la începutul zilei și noaptea, va fi nebulozitate joasă și condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11…13 grade, iar cea minimă de 3…5 grade, potrivit ANM.

Citeşte şi: Cum va fi vremea de Sfântul Andrei şi de 1 Decembrie. Prognoza meteo lunară actualizată

 

Prognoza meteo MARTI

Valorile termice, fără variații semnificative față de intervalul precedent în cea mai mare parte a țării, vor fi în general apropiate de cele specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și pe arii restrânse ploi slabe în regiunile vestice și nord-vestice, dar local cu nebulozitate și pe suprafețe mici cu ceață – în prima parte a zilei și noaptea – în zonele joase de relief. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 și 15 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 0 și 8 grade.

BUCUREȘTI Mai ales în prima parte a zilei va fi nebulozitate joasă persistentă, apoi cerul va deveni variabil, dar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 2…4 grade.

Citeşte şi: Vreme de iarnă în mai multe zone. A nins şi s-a aşternut strat consistent de zăpadă pe Transfăgărăşan, în Bucegi şi pe Transalpina

 

Prognoza meteo MIERCURI

Valorile termice vor fi în general apropiate de cele normale în a doua decadă a lunii noiembrie, însă local în sudul țării va fi mai cald decât în mod obișnuit. Cerul va avea înnorări și va ploua, cu o probabilitate mai mare pe parcursul zilei în vest, centru și nord și noaptea mai ales în sud-vest și centru. La munte, în zona înaltă, vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 și 17 grade, iar cele minime între 0 și 10 grade. La începutul intervalului, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață.

BUCUREȘTI Valorile termice vor crește ușor față de intervalul precedent și se vor situa peste mediile specifice acestei date. Cerul va fi temporar noros, iar dimineața și noaptea probabilitatea de ceață va fi ridicată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 14…16 grade, iar cea minimă de 6…8 grade.

Citeşte şi: Ninsori şi vânt puternic pe Transfăgărăşan. Iarna vine în forţă la munte. Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

 

Prognoza meteo JOI

Vremea se va răci, astfel că valorile termice se vor situa în marea lor majoritate sub cele specifice perioadei. Cerul va avea înnorări, mai persistente pe parcursul zilei, când va ploua, cu o probabilitate mai mare în regiunile sudice, iar în zona montană înaltă aferentă vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în sudul și sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 6 și 11 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 și 5 grade.

BUCUREȘTI Vremea se va răci și va deveni normală pentru această perioadă. Cerul va fi noros și temporar va ploua, iar vântul va sufla în general moderat ziua, iar noaptea slab. Temperatura maximă va fi de 8…10 grade, iar minima de 1…3 grade.