Prognoza meteo 3 mai. Temperaturile scad, dar vremea se menţine caldă pentru această perioadă

În zilele următoare, vremea va deveni răcoroasă în vestul, centrul și nordul țării, iar în restul teritoriului, deși valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă, va fi în continuare caldă pentru această dată.

02 mai 2021, 14:05
Prognoza meteo 3 mai. Temperaturile scad, dar vremea se menţine caldă pentru această perioadă

Prognoza meteo 3 mai. La noapte, în ţară, cerul va fi temporar noros, dar numai pe arii restrânse vor mai fi averse slabe, posibil însoțite și de descărcări electrice, îndeosebi în estul și centrul țării și în zonele de munte. Vântul va avea intensificări în zona înaltă de munte, iar la începutul nopții, pe alocuri și în restul teritoriului, dar mai ales în est și sud. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 6 grade şi 17 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

București

Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 13…15 grade.

Prognoza meteo 3 mai

În Țară

Vremea va deveni răcoroasă în vestul, centrul și nordul țării, iar în restul teritoriului, deși valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă, va fi în continuare caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în nord, centru, est și sud-est, precum și la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse, în general slabe cantitativ.

Citeste si Horoscop lunar MAI 2021. Ce luna puternica, multe zodii au noroc pe toate planurile

În estul Munteniei și în Dobrogea, pe alocuri, vor fi posibile descărcări electrice. În nordul Carpaţilor Orientali, trecător, precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în zona montană înaltă, dar local şi temporar și în centru și sud. Temperaturile maxime se vor încadra între 13…14 grade în nord-vest și 25…26 de grade în sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 10 grade.

Prognoza meteo 3 mai în București

Vremea va fi predominant frumoasă și se va menţine caldă pentru această dată, deși valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, iar vântul va avea intensificări trecătoare pe parcursul zilei, apoi va deveni în general slab. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 7…9 grade.

Prognoza meteo 4 mai

În Țară

Vremea se va răci și în regiunile sudice și sud-estice, devenind ușor răcoroasă pentru această dată în toată țara. Astfel, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade pe litoral și 22 de grade în sudul teritoriului, iar cele minime se vor situa între -2 grade în estul Transilvaniei și 12 grade în Dealurile de Vest.

Cerul, mai mult senin în mare parte a teritoriului, va avea unele înnorări ziua în sud-est și la munte, iar spre sfârșitul nopții în vest – sud-vest, dar numai izolat și trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă.

București

Vremea va fi frumoasă și va deveni ușor răcoroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 8…9 grade.

Prognoza meteo 5 mai

În Țară

Vremea se va încălzi, dar va deveni ușor instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate și vor fi averse, însoțite și de descărcări electrice, local în zonele montane și pe arii mai restrânse în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele înalte de munte, precum și, local și temporar, în est și nord-vest.

Temperaturile maxime se vor încadra între 15…17 grade pe litoral şi 25 de grade în sudul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 5 şi 13 grade. Noaptea, izolat, se va semnala ceață.

București

Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza, când vor fi condiții pentru averse slabe și descărcări electrice, dar mai ales noaptea, când trecător va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

Prognoza meteo 6 mai

În Țară

Valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă, astfel încât vremea va fi apropiată de normal din punct de vedere termic în regiunile sudice și va deveni răcoroasă în restul teritoriului. Cerul, variabil, va avea înnorări temporar accentuate și vor fi ploi de scurtă durată ziua în jumătatea de est a țării și pe arii restrânse în rest, iar noaptea izolat, posibil, în nord-vest și în sud-estul extrem.

Citeste si Prognoza meteo în luna mai. Vreme mai rece decât normalul perioadei şi precipitaţii de Paşte, apoi temperaturile cresc

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime se vor situa între 14 şi 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 şi 12 grade. Dimineața și noaptea, izolat, se va semnala ceață.

București

Vremea va fi apropiată de normal din punct de vedere termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări ziua, când vor fi condiții pentru ploi de scurtă durată, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 10 grade.

Tendinţa Evoluţiei Vremii pentru zilele de VINERI, SAMBATA si DUMINICA

În Țară

Vremea va fi caldă pentru această dată la începutul intervalului, apoi valorile termice vor scădea. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată la început în vestul, centrul şi nordul țării, apoi și în est și sud-est.

București

Vremea va fi deosebit de caldă în prima zi, apoi se va răcori, devenind normală termic pentru această perioadă. Trecător, la mijlocul intervalului, va ploua slab


loading...
Partenerii noștri