PROGNOZA METEO pe trei zile: Ploile pun stăpânire pe toată ţara

PROGNOZA METEO. Vremea mohorâtă şi ploioasă va continua să ne dea bătăi de cap în zilele care vor urma. În plus, vântul va bate cu putere în majoritatea regiunilor.

04 mart. 2014, 14:33
PROGNOZA METEO pe trei zile: Ploile pun stăpânire pe toată ţara

PROGNOZA METEO. Miercuri vorbim tot despre o vreme caldă în ţara noastră, dar destul de mohorâtă. Cerul rămâne acoperit de o pătură groasă de nori şi plouă, pe alocuri abundent, în Oltenia, Banat şi Muntenia. În celelalte regiuni ploile îşi vor face apariţia pe spaţii ceva mai restrânse şi vor fi în general slabe cantitativ, iar la munte precipitaţiile vor fi mixte. Vântul îşi face simţită prezenţa în sudul ţării şi prin zona înaltă de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 4 grade în Moldova şi 15…16 grade în nord-vest.

VIDEO: S-A ÎNTORS IARNA. Ninge în România. PROGNOZA METEO

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Şi miercuri plouă, iar vântul este puţin mai agitat din când în când. În schimb, se anunţă o zi uşor mai caldă decât cea de marţi, cu 10…11 grade în termometre la amiază. Presiunea atmosferică este în creştere de la 746 mm Hg.

PROGNOZA METEO. Pentru joi meteorologii anunţă vreme fi în general închisă şi caldă pentru această perioadă din an. Va ploua pe arii relativ extinse în regiunile extracarpatice şi local în restul zonelor. Izolat, în partea de sudul a ţării se vor strânge cantităţi mai importante de apă, de peste 20 l/mp. În zona montană înaltă precipitaţiile vor fi mixte, iar vântul este destul de nervos, cum va fi de altfel şi în sud-estul şi nord-vestul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 grade în nord-est şi 15 grade în nord-vest şi centru.

Atenţionare COD GALBEN: Pericol de INUNDAŢII pentru cinci judeţe

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Nici joi nu vom scăpa de ploaie, iar vântul continuă să dea semne de agitaţie. Rămâne însă destul de cald pentru data din calendar, cu o maximă ce se va situa în jurul valorii de 10 grade.

PROGNOZA METEO. Deşi vorbim şi vineri despre un cer înnorat în toată ţara, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod obişnuit pentru această dată. Plouă în regiunile extracarpatice şi local în celelate zone, iar pe crestele montane cele mai înalte precipitaţiile vor fi mixte. Temporar, vântul va avea unele intensificări în sud-estul şi nord-vestul extrem al ţării. Amiaza vine cu temperaturi de la 5 grade în Moldova şi Dobrogea până la 15 grade, izolat, în regiunile intracarpatice.

PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Norii nu se dau duşi nici vineri de pe cerul Capitalei, iar umbrelele nu trebuie lăsate acasă pentru că meteorologii ne anunta că ploaia nu ocoleşte oraşul. Vântul se agita uşor din când în când, iar temperatura va urca după-amiază spre 9…10 grade.

PROGNOZA METEO. Weekendul şi primele două zile ale săptămânii viitoare vor aduce o vreme în general închisă în ţara noastră şi apropiată din punct de vedere termic de normalul datei calendaristice. Va continua să plouă, în special în regiunile extracarpatice, iar în zona montană vor fi precipitaţii mixte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 şi 14 grade, iar în cursul nopţilor mercurul în termometre va coborî sub pragul de îngheţ în partea de nord, nord-est şi centru a ţării.


loading...