PROGNOZA METEO pentru Bucureşti. ANM anunţă NINSORI şi viscol, stratul de zăpadă va depăşi 30 cm

PROGNOZA METEO pentru Bucureşti a fost actualizată. Potrivit meteorologilor ANM, joi spre seară va începe să ningă slab, dar în a doua parte a nopții, ninsoarea va deveni abundentă, iar vântul se va intensifica, viscolind zăpada și diminuând vizibilitatea. Ninsorile vor continua şi în prima parte a zilei de vineri, când vântul va atinge la rafală 55 km/h.

RomaniaTV.net
22 mart. 2018, 12:44
PROGNOZA METEO pentru Bucureşti. ANM anunţă NINSORI şi viscol, stratul de zăpadă va depăşi 30 cm

PROGNOZA METEO SPECIALĂ PENTRU BUCUREȘTI
În intervalul 22.03.2018 ORA 15 – 23.03.2018 ORA 08, vremea va fi în continuare mult mai rece decât în mod normal în ultima decadă a lunii martie. Spre seară va începe să ningă slab, dar cu precădere în a doua parte a nopții, ninsoarea va deveni abundentă, iar vântul se va intensifica, astfel încât rafalele vor atinge 45…50 km/h și temporar în jur de 55 km/h, viscolind zăpada și diminuând vizibilitatea.

Nu îţi cureţi locul de parcare de zăpadă? Vezi ce amendă rişti

Stratul de zăpadă depus peste cel deja existent va fi consistent, neuniform, cu grosimi, în medie, de 15…20 cm.
Temperatura va scădea treptat, astfel încât minima de vineri dimineață va fi de -5…-4 grade, iar intensificările vântului vor amplifica senzația de frig.

ŞCOLI ÎNCHISE VINERI în Capitală şi alte judeţe din cauza vremii

http://www.romaniatv.net/scoli-inchise-vineri-in-capitala-si-alte-judete-din-cauza-vremii-update_410450.html
PROGNOZA METEO ANM pentru Capitală. În intervalul 23.03.2018 ORA 08 – 24.03.2018 ORA 08, vremea se va menține deosebit de rece. Va continua să ningă abundent în orele dimineții, când și vântul va avea intensificări cu rafale de 50…55 km/h, viscolind temporar ninsoarea
și diminuând vizibilitatea. Apoi, atât ninsoarea, cât și vântul, vor fi în diminuare ca intensitate, astfel încît seara ninsoarea va înceta, iar vântul nu va mai depăși 20…30 km/h. Grosimea totală a stratului de zăpadă, când va înceta ninsoarea, va fi în medie de 25…35 cm.
Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 0 grade, dar intensificările de vânt din prima parte a zilei vor amplifica senzația de rece. Temperatura minimă de sâmbătă dimineața va fi de -4…-2 grade.