PROGNOZA METEO. Plouă în toată ţara

PROGNOZA METEO. Weekendul nu aduce nicio schimbare a condiţiilor meteorologii din ultimele zile. Ploile şi vremea mohorâtă ne vor da mari bătăi de cap, iar vântul va scădea temperaturile real resimţite.

RomaniaTV.net
06 mart. 2014, 15:18
PROGNOZA METEO. Plouă în toată ţara

PROGNOZA METEO. Vineri norii groşi şi ploile rămân la ordinea zilei în sudul şi în estul ţării, unde maximele termice sunt mai apropiate de cele normale la această dată. În celelalte regiuni. vremea rămâne mai caldă decât în mod obişnuit, cerul e doar temporar noros, iar ploile se arată doar local. La munte mai sunt semne de iarnă, adică vor cădea precipitaţii mixte. Şi tot la munte, dar şi în sud-est vântul suflă cu intensificări din când în când. Meteorologii anunţă maxime de la 5 grade iîn nordul Moldovei până la 14 grade în Dealurile de Vest şi în Maramureş.

PROGNOZĂ METEO: NINSORILE SE ÎNTORC în România

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Ziua de vineri vine cu aceeaşi vreme cu care ne-am obişnuit de mai multe zile, adică cer acoperit de nori din care plouă temporar. Vântul mai agită şi el atmosfera şi reduce temperaturile până la 7, poate chiar 8 grade.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vreme va fi în general mohorâtă, cu ploi pe arii extinse în regiunile extracarpatice, dar şi cu temperaturi apropiate de normalul datei din calednar. În celelalte regiuni primavara pare la ea acasă, e mai cald decât ar trebui, cerul e doar temporar noros, iar ploile mai puţine şi practic neînsemnate cantitativ. La munte continuă să cadă precipitatii mixte, vântul suflă destul de tare, dar intensificări temporare sunt şi în sud-estul ţării. Maximele termice pleacă de la 5 grade în sud-est până la 15 grade în vest, în nord-vest, izolat poate şi în centru.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă, norii domină cerul, însă doar trecător mai plouă slab. Vântul îşi face simţită prezenţa, iar termometrele arată după-amiază în jur de 7 grade Celsius, foarte aproape de normalul datei din calendar.

PROGNOZA METEO. Ziua de duminică vine cu o ameliorare a vremii în ce priveşte precipitaţiile, adică în sud şi în est mai sunt înnorări consistente, însă doar local mai cad ploi slabe. La munte mai cad ceva ninsori slabe, iar în celelalte regiuni norii împart cerul cu soarele, e o zi destul de plăcută aşadar şi doar izolat mai sunt condiţii să plouă. În schimb vântul suflă destul de turbulent în mai toate regiunile, cu viteze mai mari în est şi în sud-est, iar la munte suflă destul de tare. Maximele se vor situa în general între 6 grade în Moldova şi în Delta Dunării şi 15 grade în Banat.

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea de PAŞTE şi 1 MAI

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminică, bucurestenii nu se vor bucura de soare pentru că norii acoperă cerul o buna parte a zilei şi trecător sunt şanse sporite să plouă slab. Vântul e destul de alert mai multe ore, iar maximele se opresc la 7..8 grade.

PROGNOZA METEO. Săptămâna viitoare debutează cu vreme închisă în estul şi în sudul ţării, unde, mai ales seara şi în noaptea de luni spre marţi vor cădea precipitaţii slabe sub formă de ploaie, dar trecător şi sub forma de lapoviţă şi ninsoare, aşa că sunt şanse sporite să vorbim despre o revenire de scurtă durată a iernii şi în aceste zone. La munte vor fi mai ales ninsori, dar în celelalte regiuni vremea e mai plăcută, cu cerul variabil. Vântul mai suflă cu intensificări în est şi în sud-est, iar la munte suflă încă destul de tare. Maximele prognozate de meteorologi se vor situa între 4 şi 14 grade. De marţi până aproape de weekendul viitor temperaturile se apropie de mediile climatologice, iar şansele de precipitaţii sunt mai mari în est şi în sud.


loading...