PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Temperaturile se menţin ridicate, dar apar ploile

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă o continua a temperaturilor anormal de ridicate pentru această perioadă, singurele fenomene care vor fi diferite vor fi vânt, care pe alocuri ar putea avea intensificări semnificative, şi ploile slab cantitativ.

RomaniaTV.net
28 dec. 2017, 15:26
PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Temperaturile se menţin ridicate, dar apar ploile

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi mai mult noros și temporar va ploua slab în cea mai mare parte a țării. La munte, la altitudini mari, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare și, izolat, vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări îndeosebi în primele ore în vest, sud-est și zona montană înaltă. Temperaturile minime se vor situa între 0 grade în depresiuni și 10 grade pe litoral.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi noros și temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 5…7 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO REVELION. Directorul ANM a anunţat cum va fi vremea la început de an

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi caldă pentru această dată, deși regimul termic va marca o scădere față de intervalul precedent, îndeosebi în regiunile intracarpatice. Temperaturile maxime se vor încadra între 3…5 grade în vestul teritoriului și 13 grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 și 3 grade, mai ridicate în Dobrogea, până spre 7…8 grade în Delta Dunării. Cerul va avea înnorări și vor fi precipitații slabe, mixte, local în nordul, centrul și vestul țării, iar în est și sud-est ziua va ploua, iar noaptea precipitațiile, în restrângere și diminuare cantitativă, vor fi predominant sub formă de ploaie. La munte, treptat, vor predomina ninsorile. Spre sfârșitul intervalului, izolat, vor fi condiții de polei, iar în regiunile sudice și de ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sud-est și în zona montană înaltă.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă, în scădere față de noaptea precedentă, se va situa în jurul valorii de 0 grade. Cerul va fi mai mult noros și, mai ales ziua, va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Regimul termic va marca o scădere în toată țara, iar vremea va deveni apropiată de normal, din punct de vedere termic, pentru această dată. Temperaturile maxime se vor situa între 0…1 grad, local, în vest, centru și nord-vest și 7…8 grade în est și sud, iar temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -10 și 0 grade, cu cele mai scăzute valori în estul Transilvaniei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare și izolat precipitații slabe mixte în zona de munte, precum și, în cursul zilei în regiunile estice, iar spre seară și noaptea în cele vestice și nord-vestice, unde vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în a doua parte a nopții pe crestele montane înalte. Dimineața și noaptea, în zonele joase, mai ales din sudul țării, vor fi condiții de ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Temperatura aerului, în scădere față de intervalul precedent, se va apropia de norma climatologică a perioadei. Astfel, maxima va fi de 5…7 grade, iar minima de -4…-3 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea se va încălzi. Temperaturile maxime se vor situa între 2…3 grade, local, în nordul și centrul țării și 11…13 grade în sud-vest, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între -2 și 4 grade, cu cele mai ridicate valori în vest. Vor fi înnorări în jumătatea de nord a țării și în zona de munte, unde local, mai ales în cursul zilei, vor fi precipitații, mixte la început, apoi mai ales ploi, slabe cantitativ. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și doar cu totul izolat în primele ore ale zilei, în special în extremitatea sud-estică, vor fi posibile fulguieli. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și, trecător, în Dobrogea. Dimineața și noaptea, în zonele joase, va fi ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de 0…2 grade. Vor fi condiții de ceață, mai ales în cursul nopții.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va continua să se încălzească, devenind deosebit de caldă pentru această dată, în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime se vor situa între 6…7 grade în depresiuni și 13…15 grade grade în sud-vest și sud, mai ales la deal, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 6 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales noaptea în vest, nord și centru, unde local vor fi precipitații, în general slabe cantitativ, predominant sub formă de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare la munte, precum și în vest și sud-est. Dimineața și noaptea, în zonele joase, mai ales din sud și sud-est, va fi ceață, iar în nord-vest și de polei.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va continua să se încălzească, devenind deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 1…2 grade.

PROGNOZA METEO DE MARTI PANA JOI. Deși regimul termic va marca o scădere, valorile de temperatură se vor situa, în general, peste normele perioadei. Vor fi precipitații, predominant ploi, în vest și nord-vest și pe arii restrânse, trecător, în rest.