Programul marilor magazine de 1 Mai. Vezi la ce oră închid Auchan, Carrefour, Penny, Kaufland, Lidl și Profi

Minivacanța de 1 Mai a început și așa cum era de așteptat, programul magazinelor se modifică în această perioadă. Iată ce program vor avea cele mai cunoscute lanțuri de magazine de la noi în perioada următoare.

30 apr. 2023, 13:37
Programul marilor magazine de 1 Mai. Vezi la ce oră închid Auchan, Carrefour, Penny, Kaufland, Lidl și Profi
Programul marilor magazine de 1 Mai. Vezi la ce oră închid Auchan, Carrefour, Penny, Kaufland, Lidl și Profi

Programul marilor magazine de 1 Mai. Ca în fiecare an, în minivacanța de 1 Mai, programul magazinelor se modifică. Vezi mai jos ce program vor avea Lidl, Kaufland, Auchan, Carrefour, Profi, Penny, luni, 1 mai 2023, de Ziua Muncii.

Citește și Accidente în lanț în minivacanța de 1 Mai! Un tir a luat foc, două persoane au murit și alte trei au fost rănite

Programul marilor magazine de 1 Mai

Lidl a anunțat că de 1 mai 2023, respectă programul normal. Astfel, de Ziua Muncii, unitățile Lidl se vor deschide la ora 07:00 – 22:00. Retailerul german a subliniat că excepție fac doar magazinele care au un alt program în mod obișnuit.

Se pare că nici Kaufland nu își schimbă programul de 1 mai 2023. Luni, magazinele din întreaga țară își așteaptă clienții în intervalul 7:00 – 22:00. Excepție va face unitatea din Bragadiru, care în mod normal se închide la 21:30, dar cele care au un alt orar zilnic, cum ar fi magazinele din Mioveni, care își închid porțile la ora 23:00.

Program normal anunță și Auchan de 1 mai 2023.  Așadar, magazinele Auchan se vor deschide la 07:00 și se vor închide la 22:00-23:00, în funcție de unitate.

Reprezentanții companiei anunță că la 22:00 se vor închide următoarele magazine: Auchan Pallady, Auchan Crângași, Auchan Drumul Taberei, Auchan Berceni, Auchan Vitan, Auchan Titan, Auchan Militari, Auchan Bucium, Auchan City Târgu Mureș Sud, Auchan Miroslava, Auchan Otopeni, Auchan Constanța, Auchan Timișoara, Auchan Baia Mare, Auchan Craiova, Auchan Galați, Auchan Bucur Obor, Auchan Timișoara Nord, Auchan Suceava, Auchan Sibiu, Auchan Satu Mare, Auchan Pitești Găvana, Auchan Pitești Bradu, Auchan Oradea, Auchan Libery, Auchan LaStrada, Auchan Iași, Auchan Deva, Auchan Craiovița, Auchan Cluj Iris, Auchan City Brasov, Auchan Brașov Coresi, Auchan Bacău, Auchan City Constanța Sud, Auchan Turda, Auchan Buziașu.

Carrefour anunță că magazinele sale vor fi deschise pe 1 mai, iar programul de funcționare rămâne cel obișnuit, de regulă, 07:00 – 22:00 și poate fi diferit doar în funcție de locație. Astfel, de Ziua Muncii, toți angajații Carrefour vor fi prezenți la lucru.

Nici Profi nu va avea un program diferit de Ziua Muncii și va respecta orarul obișnuit. În funcție de locație, magazinele Profi vor fi deschise de la ora 07:00, sau 08:00, până la 22:00, 23:00.

De Ziua Muncii, Penny nu se lasă mai prejos și anunță că magazinele lanțului vor avea un program normal luni. Astfel, pe 1 mai,  ușile unităților Penny se vor deschide începând cu ora 07:30 și se vor închide la ora 21:00.

Citește și Topul celor mai ieftine destinații europene unde românii își pot petrece minivacanța de 1 Mai. Zborurile sunt mai ieftine decât un weekend în România