PROIECT: Extragere specială de sărbători, la Loteria bonurilor fiscale

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Ministerul Finanțelor Publice (MFP) vrea să organizeze, în data de 27 decembrie 2015, cu prilejul Sărbătorilor de iarnă, o extragere ocazională la Loteria bonurilor fiscale, pentru bonurile emise în intervalul 1 septembrie - 30 noiembrie, potrivit unui proiect de Ordin publicat pe site-ul MFP.

23 sept. 2015, 08:01
PROIECT: Extragere specială de sărbători, la Loteria bonurilor fiscale

LOTERIA BONURILOR FISCALE. Fondul total de premiere alocat pentru această extragere este de un milion de lei, informează Agerpres

Potrivit Ordonanței Guvernului nr.10/2015, care reglementează organizarea Loteriei bonurilor fiscale, cu scopul diminuării evaziunii fiscale, aceasta poate fi organizată atât lunar, cât și ocazional, la extragerile ocazionale urmând să participe, în conformitate cu prevederile legale, bonurile fiscale emise în intervalul calendaristic anterior organizării extragerii, stabilit prin ordin al ministrului Finanțelor Publice.

De asemenea, în actul normativ menționat se prevede că extragerile ocazionale ale Loteriei bonurilor fiscale pot fi organizate cu ocazia sărbătorilor legale, în situațiile în care la extragerile lunare nu există câștigători două luni consecutive, precum și în alte situații stabilite prin ordin al ministrului Finanțelor Publice.

Citeşte şi LOTERIA BONURILOR FISCALE. Peste 180 de persoane au făcut plăţi câştigătoare cu carduri VISA

LOTERIA BONURILOR FISCALE. În data de 20 septembrie a avut loc o nouă extragere la Loteria bonurilor fiscale, fiind desemnate câștigătoare bonurile emise în data de 5 august, cu o valoare de 320 de lei. La această extragere au participat toate bonurile fiscale emise în perioada 1 — 31 august 2015.

Ministerul Finanțelor Publice a stabilit fondul de premiere pentru Loteria bonurilor fiscale la un milion de lei pentru fiecare din extragerile lunare din perioada august-decembrie 2015. Extragerile se organizează în prima duminică după data de 15 a fiecărei luni, pentru luna anterioară.