Protest la Uzinele Sodice Govora. Un protestatar în greva foamei, luat cu salvarea

Protest terminat la spital pentru unul dintre muncitorii aflaţi în greva foamei de la Uzinele Sodice Govora. Bărbatul din Râmnicu Vâlcea ajuns la spital. Un altul s-a simţit rău dar a refuzat internarea.

24 mart. 2017, 07:09
Protest la Uzinele Sodice Govora. Un protestatar în greva foamei, luat cu salvarea

Joi seară, salvarea a fost chemată pe platforma chimică de la USG. Răpus de frig şi oboseală, unul dintre protestatarii aflaţi în greva foamei s-a simţit foarte rău. Acesta a fost dus cu ambulanţa la spital. După ce a fost stabilizat de către medici, bărbatul a semnat că vrea să se întoarcă din nou pe platforma chimică pentru că nu vrea să iasă din greva foamei.

Şi liderul de sindicat, care se află printre protestatari, se simte foarte rău însă a refuzat internarea şi a semnat că nu vrea să înceteze greva foamei indiferent de riscul la care se expune.

Cei patru protestatari şi-au petrecut noaptea pe băncile din faţa pavilionului central. Muncitorii au intrat în greva foamei joi pentru că patronatul refuză majorarea valorii tichetelor de masă.

Citeşte şi Angajaţii Companiei Naţionale a Uraniului protestează în Capitală. Şase sindicalişti au intrat în greva foamei