Protest pentru Alexandra şi Luiza, în Bucureşti. Apelul disperat al Alexandrei la 112 a fost difuzat în boxe

Momente emoţionante în Bucureşti, unde rudele, prietenii şi colegii Alexandrei şi Luizei au venit pentru a protesta. Oamenii şi-au strigat durerea în faţa unor instituţii implicate în ancheta de la Caracal, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
03 feb. 2020, 06:38
Protest pentru Alexandra şi Luiza, în Bucureşti. Apelul disperat al Alexandrei la 112 a fost difuzat în boxe

Zeci de oameni au participat în Capitală pentru al doilea marș dedicat Luizei și Alexandrei. Au fost momente grele pentru familiile și prietenii fetelor. Oamenii s-au întâlnit la Piața Universității, iar ulterior au plecat pe jos spre Parchetul General și Patriarhia Română.

Citeşte şi: CAZUL CARACAL. Marş în Piaţa Constituţiei, apel în genunchi făcut de mamele fetelor LIVE VIDEO

Un moment tulburător greu a fost repezentat de difuzarea apelului disperat al Alexandrei la 112. Rudele și ceilalți protestatari s-au rugat în genunchi pentru găsirea fetelor.

„Fetele nu au fost căutate niciodata, de la începutul acestui caz şi până în momentul de faţă. O să îl condamne pe Dincă pentru omor calificat.

Acesta el al doilea marş pentru cele două victime a lui Gheorghe Dincă, după ce la începutul lunii ianuarie mamele fetelor dispărute au cerut în genunchi să afle adevărut despre fetele lor, Luiza şi Alexandra.