Protestatarii care au vandalizat intrarea Ministerului Justiţiei, live de Facebook din maşina poliţiei

Mai mulţi protestatari au aruncat cu vopsea roşie şi cuţite pe treptele de la intrarea în Ministerul Jusţieii. Doi dintre ei, Sandy Matei și Cristian Dide, au fost ridicați de oamenii legii şi duşi la secţie. Scandalul nu s-a oprit aici, căci unul dintre protestatari a transmis live pe Facebook chiar din maşina poliţiei. 

RomaniaTV.net
14 ian. 2019, 13:22
Protestatarii care au vandalizat intrarea Ministerului Justiţiei, live de Facebook din maşina poliţiei

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a reacţionat după ce i s-a cerut demisia pe fondul efectelor legii recursului compensatoriu. După ce un criminal eliberat anticipat în baza acestei legi a ucis din nou, Toader afirmă că nu a avut nicio implicare în redactarea şi promovarea actului normativ.

„In repetate randuri, am aratat urmatoarele: ca proiectul de lege a fost initiat de catre guvernarea tehnocrata, faptul ca CSM (in componenta anterioara) l-a avizat si a propus considerarea zilelor ca fiind executate, ca a fost adoptat de parlament, ca a intrat in vigoare la scurt timp dupa ce eu am devenit ministru si ca studiul de impact nu se face dupa ce legea intra in vigoare!”, scrie Tudorel Toader pe Facebook.

Citeşte şi: Criminalul de la Mediaş şi încă doi bărbaţi, reţinuţi. Doi dintre suspecţi au fost eliberaţi în baza recursului compensatoriu