Proteste împotriva restricţiilor. SANITAS: „Ajunge! Este dreptul dumneavoastră să nu credeţi, dar este dreptul nostru să vă cerem să ne lăsaţi să ne facem treaba”

Sindicaliştii SANITAS au transmis, de Ziua Mondială a Sănătăţii, un mesaj dur către toţi cei care sunt nemulţumiţi de măsurile de restricţie impuse de autorităţi pentru combaterea pandemiei.

07 apr. 2021, 19:12
Proteste împotriva restricţiilor. SANITAS: „Ajunge! Este dreptul dumneavoastră să nu credeţi, dar este dreptul nostru să vă cerem să ne lăsaţi să ne facem treaba”
Proteste împotriva restricţiilor. SANITAS: "Ajunge! Este dreptul dumneavoastră să nu credeţi, dar este dreptul nostru să vă cerem să ne lăsaţi să ne facem treaba"

Proteste împotriva restricţiilor. Federaţia SANITAS le-a transmis protestatarilor din ultima perioadă să le respecte munca şi să-i lase să-şi facă treaba.

Proteste împotriva restricţiilor. SANITAS: „Ajunge!”

Cu ocazia zilei Mondiale a Sănătăţii, SANITAS anunţă că, dacă protestatari sau familiile acestora vor avea nevoie de asistenţ medical, vor fi trataţi cu grijă de către cei făcuţi recent ”asasini”.

”Cuvintele sunt prea puţine pentru a exprima cu adevărat respectul şi aprecierea pentru echipele medicale, mai ales în această perioadă când un virus parşiv a pus pe stand-by întreaga planetă, iar oamenii aceştia sunt primul scut – şi uneori singurul – între boală şi restul lumii… Tocmai pentru a păstra preţuirea şi valoarea de simbol specifice acestei zile de sărbătoare, facem un apel către cei care, cu câteva zile în urmă, strigau în piaţa publică ”Jos Medicii!”: aveţi minima decenţă ca, măcar astăzi, să încercaţi să înţelegeţi că fără aceşti oameni, SĂNĂTATEA nu ar putea fi sărbătorită de către foarte mulţi dintre noi”, au transmis, miercuri, reprezentanţii SANITAS.

Citeşte şi Proteste în mai multe oraşe. Diana Şoşoacă a venit cu un sac, susţinând că acolo sfârşesc cei care mor de Covid

Acetia au şi un alt mesaj direct pentru protestatari: ”Este dreptul dumneaoastră să vă exprimaţi public opiniile şi nemulţumirile! Este dreptul dumneavoastră să nu credeţi într-un virus numai pentru că ”nu-l puteţi pipăi” ca să strigaţi ”există!”. Dar este şi dreptul nostru, al celor care ne luptăm zi de zi cu boala, cu neputinţa şi cu moartea, să vă cerem să ne lăsaţi să ne facem treaba!

În ultimul an de zile am fost, rând pe rând, ”incompetenţi”, ”şpăgari”, ”vânduţi celor ce vor să distrugă lumea” sau mai nou ”asasini”… Ei bine, tuturor celor care le este mai la îndemnă să accepte o teorie a conspiraţiei decât să înţeleagă că traiul într-o societate vine ”la pachet” cu drepturi şi obligaţii, le spunem doar atât: AJUNGE!

Şi da, dacă vreunul dintre cei care, cu câteva zile în urmă, arunca cu vorbe grele în tot personalul medical, sau poate familia lui, vor avea nevoie de servicii de sănătate, îi vom trata cu aceeaşi grijă ca pe toţi ceilalţi pacienţi. Pentru că ne-am asumat această responsabilitate atunci când ne-am ales profesiile… Aceste profesii pe care lumea întreagă le omagiază astăzi, de ZIUA MONDIALĂ A SĂNĂTĂŢII”, au mai trasmis sindicaliştii.

Reamintim că în urmă cu o săptămână au avut loc proteste împotriva restricţiilor în toată ţara, în unele dintre oraşe protestatarii strigând mesaje împotriva medicilor pe care i-au făcut ”Asasini”.


loading...