PSD dinamitează Guvernul. „FMI vede 800.000 de şomeri în România. Orban şi Violeta Alexandru continuă să-i mintă pe români”

PSD acuză Guvernul că îi minte pe români că n-ar exista şomaj în plină pandemie de coronavirus pentru că "nu îşi ridică ochii din listele cu candidaţi la parlamentare", în timp ce specialiştii Fondului Monetar Internaţional estimează că sunt 800.000 de şomeri în România.

RomaniaTV.net
20 oct. 2020, 09:45
PSD dinamitează Guvernul. „FMI vede 800.000 de şomeri în România. Orban şi Violeta Alexandru continuă să-i mintă pe români”

„FMI vede 800.000 de șomeri în România, în timp ce Orban și Violeta Alexandru continuă să-i mintă pe români cu date triumfaliste, conform cărora la noi nici n-ar exista șomaj, în plină pandemie.

Când nu îți ridici ochii din listele cu candidații partidului la parlamentare este imposibil să vezi miile de afaceri din zona HORECA, turism sau servicii care pun lacătul din cauza restricțiilor! Și îți vine greu să crezi că economia se sufocă când noua generație propusă de PNL la conducerea țării pleznește la propriu de prosperitate – pe modelul traseistului cu nume predestinat, Bucălău.

În guvernarea Iohannis-Orban, românii strâng cureaua, în vreme ce liberalii huzuresc!”

FMI vede 800.000 de șomeri în România, în timp ce Orban și Violeta Alexandru continuă să-i mintă pe români cu date…

Posted by Partidul Social Democrat on Tuesday, October 20, 2020

PSD, reacţie virulentă după acuzaţiile lui Florin Cîţu. „M-am săturat să văd un ministru incapabil. Dacă nu puteţi, plecaţi”

Senatorul PSD Radu Ștefan Oprea i-a transmis lui Florin Cîţu să-şi asume responsabilitatea pentru situaţia economică în care se află România şi i-a acuzat pe guvernanţii liberali că sunt „preocupați doar ca alegerile generale să aibă loc cât mai repede, în detrimentul sănătății publice”. Reacţia parlamentarului social-democrat vine după ce ministrul Finanţelor a acuzat PSD că a distrus economia.

Pe de altă parte, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu, a dat vina luni pe PSD pentru situația economică actuală a României, acuzându-i pe social-democrați că ceea ce au propus ei în Programul de guvernare este o „crimă cu premeditare” și invitându-l pe Marcel Ciolacu să participe la discuţiile cu agenţiile de rating, pentru a explica măsurile pe care le propune. Reamintim că Fitch și Moody’s vor prezenta raportul privind ratingul suveran la finalul acestei luni, iar Standard& Poors are ca termen 4 decembrie, cu două zile înainte de alegeri.

Florin Cîţu, schimb dur de replici cu PSD: „Marcel Ciolacu, veţi plăti TOŢI pentru distrugerea economiei!”


loading...