PSD face PRAF guvernul Orban: „Cu PNL la putere, preţurile la mâncare ajung să le stea românilor în gât!”

PSD acuză PNL, într-o postare pe Facebook, că a atacat majoritatea măsurilor propuse în Parlament de social-democraţi pentru susţinerea financiară a fermierilor, rezultând astfel o producţie agricolă slabă, care, coroborat cu inflaţia în creştere, duce la o creştere a preţurilor la alimente.

RomaniaTV.net
10 iul. 2020, 12:28
PSD face PRAF guvernul Orban: „Cu PNL la putere, preţurile la mâncare ajung să le stea românilor în gât!”

„Românii trec din starea de alertă în starea de austeritate. Nivelul de trai este următoarea victimă a incompetenţei guvernării liberale. Inflaţia creşte neîncetat, de la o lună la alta conform datelor oficiale ale INS. Românii plătesc mai mult pentru carne, legume sau făină. La fructe avem cea mai mare scumpire faţă de începutul anului, +25,8%!

În fapt, guvernarea culege roadele propriilor prostii. Toate măsurile adoptate de PSD în Parlament pentru a susţine financiar fermierii, au fost atacate de PNL la Curtea Constituţională. Rezultatul este o recoltă slabă şi scumpirea inevitabilă a grâului, deci şi a pâinii. Iar antreprenorii chestionaţi de Institutul Naţional de Statistică prevăd majorări generale de tarife în zona alimentară. Cu PNL la putere, preţurile la mâncare ajung să le stea românilor în gât!”, scrie pe pagina de Facebook a PSD.

Citeşte şi: Proiectul de lege privind carantinarea şi izolarea infectaţilor cu COVID-19, modificat la Senat. Votul final a fost amânat pentru mâine