PSD nu mai votează noua stare de alertă. „Datele oficiale despre COVID-19 şi-au pierdut orice fărâmă de logică, au ajuns o loterie”

PSD susţine că, de când a anunţat că nu mai votează prelungirea stării de alertă, datele oficiale despre noul coronavirus (COVID-19) "şi-au pierdut orice fărâmă de logică". Social democraţii afirmă că statisticile despre pandemie "au ajuns o loterie" şi îl critică pe premierul Ludovic Orban pe motiv că l-a trimis în Grupul de Comunicare Strategică chiar pe consilierul său personal de la partid, care ar avea ca misiune, să ”vămuiască drastic” cifrele.

RomaniaTV.net
18 iun. 2020, 06:21
PSD nu mai votează noua stare de alertă. „Datele oficiale despre COVID-19 şi-au pierdut orice fărâmă de logică, au ajuns o loterie”

”De 10 zile, fix de când i-am anunţat că nu le mai votăm noua stare de alertă, datele oficiale despre COVID-19 şi-au pierdut orice fărâmă de logică. Cifrele oficiale au devenit cifrele liberale despre pandemie! Numărul testelor înregistrează variaţii uriaşe de pe-o zi pe alta, iar rata infecţiilor scade sau creşte în funcţie mai degrabă de programarea şedinţelor PSD. Cifrele oficiale ale pandemiei au ajuns o loterie, la fel cum se întâmplă, de exemplu, când Orban şi Cîţu dau din burtă numere total contradictorii despre firmele ce au obţinut credite la IMM Invest”, au precizat reprezentanţii PSD într-un mesaj publicat pe pagina de Facebook.

PSD: „Au îmbolnăvit România de pandemită!”

Social-democraţii spun că nu mai pot crede raportările făcute de autorităţi. De asemenea, PSD îl acuză pe premierul Ludovic Orban deoarece l-a trimis în Grupul de Comunicare Strategică chiar pe consilierul său personal de la partid.

”Ce-l recomandă pe acesta pentru a ajunge alături de specialiştii în epidemiologie şi sănătate publică? Răspunsul e simplu: doar pentru ca datele ajunse la români să fie vămuite drastic. Întâi au redus frecvenţa raportărilor, apoi informaţile despre cei decedaţi, asta fiindcă presa le demonta prea des calculele. Din obsesia liberalilor de a profita financiar şi politic de pandemie, au îmbolnăvit România de pandemită!”, conchide PSD.

Marcel Ciolacu, despre prelungirea stării de alertă: „Dovada clară că sunt interesaţi doar să-şi continue nestingheriţi hoţiile” FOTO

De asemenea, Marcel Ciolacu, liderul interimar al PSD, a precizat în repetate rânduri că are dubii privind corectitudinea numărului îmbolnăvirilor şi deceselor provocate de COVID-19 prezentate de autorităţi, fiind contrazişi de ministrul Sănătăţii şi de secretarul de stat Raed Arafat.

Marcel Ciolacu: „Decizia este foarte clară, depunem moţiune de cenzură”

„Invit pe cei care pun la îndoială situaţia în care ne aflăm, mai ales cei care spun insistent că este vorba de o „farsă”, să privească în ochi familiile celor căzuţi la datorie, şi să le spună direct că rudele lor au căzut la datorie din cauza unei „farse”!”, a scris pe Facebook Raed Arafat.

Arafat, atac dur la adresa adepţilor teoriei conspiraţiei: „Priviţi-le rudele în ochi şi spuneţi-le că au murit din cauza unei farse”