PSD promite vouchere de 100 de mii de euro, la lansarea programului de Guvernare. Cine ar fi beneficarii

Sorin Grindeanu a vorbit la prezentarea programului de guvernare a PSD despre beneficiile pe care le-ar putea avea mai multe categorii de români. De asemenea, acesta a prezenat măsurile econmice şi sociale pe care le propun social-democraţii.

RomaniaTV.net
10 nov. 2020, 17:25
PSD promite vouchere de 100 de mii de euro, la lansarea programului de Guvernare. Cine ar fi beneficarii

Printre acestea se numără şi acordarea de vouchere de până la 100.000 de euro pentru cursurile de formare profesională.

„Avem în vedere acordarea de vouchere, de până la 100.000 de euro, care să acopere cheltuielile pentru cursurile de formare profesională. Dăm, însă, aceşti bani cu o singură condiţie: angajaţii care au trecut prin această calificare să primească un salariu mai mare decât primeau înainte.

În mod similar, vom veni cu măsuri ţintite şi pentru cei care şi-au pierdut locul de muncă şi pentru care vom veni cu sume între 2.500 de lei şi 5.000 de lei penrtu cursuri de recalificare”, a declarat Sorin Grindeanu.

Ce măsuri mai sunt cuprinse în programul de guvernare al PSD

„Planul nostru nu include majorarea TVA-ului, pentru că sub conducerea lui Iohannis și a lui Orban românii au suferit destul. PNL însă, vrea să crească TVA-ul! Pentru că nu îi interesează că, astăzi, oamenii au nevoie de mai mulți bani, nu de mai puțini!

Planul nostru este să protejăm pensiile. PNL însă, vrea să taie pensiile. Pentru că, după ei, tot cei bogați trebui să câștige mai mult!

Planul nostru este să investim în dezvoltare regională, să creem noi locuri de muncă prin investiții în firme mici și mijlocii. Pentru a ajuta oamenii, acolo unde locuiesc! PNL însă, vrea să țină totul la centru. Pentru a beneficia doar companiile mari și cei extrem de bogați deja!

Planul nostru este de a oferi asistență medicală oamenilor, printr-o rețea de clinici de sănătate locale. Pentru a nu pune oamenii pe drumuri zeci sau sute de kilometri, până la cel mai apropiat spital! PNL însă, a lăsat românii pe cont propriu. Să se descurce singuri! Să se testeze singuri! Să se trateze singuri acasă, nu în spitale!

Planul nostru este să luptăm pentru familiile care muncesc, pentru copiii lor! Planul PNL este de a lupta pentru cei bogați și privilegiați!

PNL este periculos de incompetent, mai periculos decât virusul cu care se luptă o lume întreagă”, a declar Ciolacu.

Citeşte şi: Ciolacu: „PNL vrea să taie pensiile. PNL este periculos de incompetent, mai periculos decât virusul”