Puiu Popoviciu cere anularea pedepsei de 7 ani de închisoare primită în România

Omul de afaceri Puiu Popoviciu, condamnat la 7 ani de închisoare în dosarul Ferma Băneasa, a depus la Instanţa Supremă o contestaţie în anulare, prin care cere schimbare pedepsei cu închisoarea primită în România. Primul termen pentru dezbaterea contestaţiei a fost stabilit pentru data de 20 octombrie.

RomaniaTV.net
06 sept. 2017, 09:58
Puiu Popoviciu cere anularea pedepsei de 7 ani de închisoare primită în România

Puiu Popoviciu a fost condamnat definitiv, în data de 2 august, la şapte ani de închisoare, pentru tranzacţionarea la un preţ subevaluat a unui teren de 224 de hectare de la Universitatea de Ştiinţe Agronomice Bucureşti (USAMV).

El nu a fost găsit pentru punerea în executare a mandatului, motiv pentru care poliţiştii l-au dat în urmărire internaţională.

Puiu Popoviciu s-a predat pe 14 august politiei londoneze şi a fost încarcerat. Ulterior, el a plătit o cauţiune de 200.000 de lire sterline şi a fost pus în libertate. După eliberarea pe cauţiune, omul de afaceri a fost obligat să poarte o braţară electronică de supraveghere şi să se prezinte de trei ori pe săptămână la secţia de poliţie din Londra.