Pune ASTA în frigider şi viaţa ta se va schimba complet

Oricât de bine l-ai curăţat şi spălat, interiorul frigiderului tău miroase neplăcut. Nu te îngrijora! Produsele naturale te vor ajuta acolo unde cele din comerţ dau greş. Iată 6 trucuri pe care să le încerci şi tu.

19 ian. 2022, 07:14
Pune ASTA în frigider şi viaţa ta se va schimba complet

Chiar dacă ai grijă cum ambalezi mâncarea atunci când o păstrezi la rece, uneori mirosurile neplăcute nu pot fi evitate. Cafeaua pusă în frigider te poate ajuta să le elimini!

Cum să dezgheţi corect frigiderul. Cât de des trebuie scos din priză şi curăţat

Iată 4 soluţii practice care te vor ajuta:

1. Cafeaua

Cafeaua proaspăt măcinată poate înlătura cu succes mirosurile neplăcute din frigider. Este foarte important să nu cumperi cafea deja măcinată, ci să optezi pentru boabe pe care le vei mărunţi tu ulterior. Pune rezultatul obţinut într-un castronel mic şi lasă-l descoperit.

2. Oţetul

Oţetul este atât un dezinfectant bun, cât şi un mijloc prin care poţi elimina mirosurile neplăcute cauzate de mâncarea alterată sau puternic aromată din frigiderul tău.

Pune în mai multe vase mici oţet nediluat şi distribuie-le echilibrat pe rafturi.

Pericolul ascuns din frigider. Toate gospodinele trebuie să știe asta. Raftul în care găsim și 8.000 de bacterii pe centimetrul pătrat!

3. Bicarbonatul de sodiu

Este cea mai ieftină metodă prin care poţi scăpa de mirosurile neplăcute din frigider. Pune-l într-un vas mic, dar cu gura cât mai largă şi schimbă-l o dată pe săptămână!

4. Lămâia

Lămâia are proprietatea de a absorbi mirosurile neplăcute, aşa că alege-o atunci când frigiderul îţi creează astfel de neplăceri! Poţi opta atât pentru zeama de lâmâie pusă într-un recipient deschis, dar şi pentru o lămâie tăiată pe care să o distribui pe rafturile frigiderului.

Pune o monedă în frigider când pleci în vacanță. Trucul pe care trebuie să îl știe orice român ca să își dea seama dacă mâncare se strică

5. Condimente 

Condimentele sunt recunoscute pentru aroma lor extrem de puternică şi sunt folosite cu succes pentru înlăturarea mirosurilor neplăcute nu numai din frigider, ci şi din întreaga ta casă. Scorţişoara, cuişoarele şi ienibaharul sunt printre cele mai folosite.

6. Ovăz

Şi o cană cu ovăz păstrată pe unul dintre rafturile frigiderului va acoperi mirosul neplăcut de mâncare.