BREAKING! Rachetă rusească căzută în nordul Republicii Moldova! Imagini de la faţa locului

O rachetă neexplodată a fost descoperită luni, într-o livadă, în apropierea oraşului Briceni, din nordul Republicii Moldova.

05 dec. 2022, 16:50
BREAKING! Rachetă rusească căzută în nordul Republicii Moldova! Imagini de la faţa locului

Update, 17:00 – Noi imagini au apărut de la fața locului, publicate de Pro TV Chișinău. 

Alertă la Chişinău. O rachetă neexplodată a fost descoperit de o patrulă a poliţiei de frontieră la Briceni, într-o livadă, a anunţat Ministerul Afacerilor Interne de la Chişinău.

Rachetă neexplodată, cazută în nordul Republicii Moldova

„În apropierea orașului Briceni, într-o livadă, a fost descoperită o rachetă. Obiectul exploziv a fost descoperit de o patrulă a poliției de frontieră, care din cauza bombardamentelor rusești de astăzi, și-au intensificat gradul de atenție”, anunță un comunicat emis de Ministerul de Interne (MAI) de la Chișinău.

Potrivit primarului orașului Briceni, Vitalii Gorodinschii, racheta a căzut în jurul orei 15:00.

Zona în care a fost descoperită racheta a fost izolată de patrule ale poliției și poliției de frontieră. La fața locului sunt așteptate serviciile specializate ale Ministerului de Interne, Bombteh și IGSU.

Pe 31 octombrie o rachetă rusească, doborâtă de sistemul ucrainean antiaerian, a căzut pe teritoriul satului Naslavcea, raionul Ocnița, localitate aflată la frontiera de nord cu Ucraina. Atunci racheta a explodat și a provocat mai multe pagube materiale şi pierderi de vieţi omeneşti. Două persoane au fost ucise, iar geamurile și acoperișurile caselor din apropiere au fost sparte.

Citeşte şi: Joe Biden a confirmat. Racheta care a ucis doi oameni, în Polonia, aparține Ucrainei (VIDEO)