Radu Banciu intervine în telenovela Anamaria Prodan – Laurenţiu Reghecampf: „Incredibil, bă!”

Radu Banciu nu putea rata scandalul momentului în showbizul sportiv. În stilu-i caracteristic, jurnalistul i-a demolat atât pe Anamaria Prodan, cât şi pe Laurenţiu Reghecampf.

14 oct. 2021, 07:44
Radu Banciu intervine în telenovela Anamaria Prodan – Laurenţiu Reghecampf: „Incredibil, bă!”

Radu Banciu nu a trecut cu vederea peste scandalul momentului, divorțul dintre Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan. Cum mingea e rotundă şi se afla pe terenul verbului său necruţător, realizatorul tv i-a atacat dur pe cei doi în emisiunea sa de la Look TV.

Anamaria Prodan, declarații incendiare despre despărțirea de Reghecampf: Dacă aflu că e adevărat, divorțez eu. Voi fi nașa lor dacă așa este!
„Incredibil, bă! Cum ne-au poluat ăștia viețile. Noroc că ne întâlnim cu ei doar așa, când ieșim și intrăm din lift. În rest am fi fost blocați într-o inerție absolut colosală. Când te gândești că unii la asta se uită, din asta își trag seva. Stai să vezi dacă se împacă sau se despart”, a spus Radu Banciu despre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf la Look TV.

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf nu sunt singurele personaje din fotbal care au fost atacate violent de Radu Banciu.  Ianis Hagi și Moruțan au fost și ei criticați de realizatorul tv, dar şi Ilie Năstase, Ion Ţiriac, Simona Halep sau Emma Răducanu.

Anamaria Prodan s-a abţinut cât a putut la adresa lui Laurenţiu Reghecampf, chiar şi după ce acesta a anunţat că a depus actele de divorţ, săgeţile ei otrăvite fiind îndreptate spre presupusa amantă în ultimele zile: „El este tatăl copilului meu. Nu o să vorbesc niciodată urât despre tatăl copilului meu. E ca și cum aș vorbi urât despre mine și despre copiii mei. Poate de-a lungul vieții am făcut niște greșeli sau nu am fost foarte atentă. Dar promit că le repar și atât de mult cât am să pot, am să lupt pentru ca copiii mei să nu simtă nenorocirea asta și discuțiile astea, și să meargă și să crească demni. Exact așa cum i-am învățat.

Anamaria Prodan a dezvăluit ce ar face-o să divorţeze de Reghecampf: „Mitocănia, minciuna, dezmăţul, să facă copii în timpul căsniciei. Asta e viaţă de canal”
Să nu se împiedice de nimic în viață copiii, oricât de greu ar fi și oricât de mari ar fi nenorocirile și lăsăm legea să își spună cuvântul. Și avocații. Să vedem ce se vrea, cine vrea și cum se vrea, pentru că și noi aflăm cumva foarte multe lucruri din presă.

Nu știm exact care este adevărul, că într-o zi este un adevăr, în altă zi este un alt adevăr. Dar de acum este mai bine, dacă mă cunoașteți pe mine. Dacă ar fi să o iau de la capăt și să am încredere în soțul meu și să îi dau absolut totul pe mână, aș face la fel. Pentru că nimeni pe pământul ăsta nu se poate gândi că cineva poate să îți facă rău, cineva în care ai crezut, cineva cu care ai copii, cineva care e soarele vieții pentru familia ta.”

Cunoscut ca un apropiat al lui Laurențiu Reghecampf, dar și ca un inamic al soției acestuia, Gigi Becali s-a rezumat să vorbească pentru ProSport despre anunțul pe care l-a făcut fostul său antrenor.
„Nu vreau să se interpreteze nimic și nu vreau să mă bag eu în familia omului. Chiar dacă i-am fost patron lui Reghe, iar el îmi este în continuare prieten, totuși nu vreau să vorbesc eu acum despre ce este în familia omului. Dacă Reghe a depus actele de divorț, vă spun foarte sincer că nu mă interesează.

E treaba lui ce face și e treaba lui ceea ce a declarat oficial. Uite, ca să nu se interpreteze nimic din ceea ce vă zic eu, vă spun acum că nici nu îl cunosc pe Laurențiu Reghecampf. E bine? Eu îmi văd de treaba mea și nu doresc să vorbesc eu despre el. Așa este cel mai bine”, a declarat Gigi Becali.


loading...
Partenerii noștri