Radu Naum, replică şocantă în direct! Ce le-a transmis şefilor de club din SuperLigă

Liga Profesionistă de Fotbal (LPF) a decis, la cererea televiziunilor, ca două partide din etapa a 2-a din SuperLiga să se joace la ore neobişnuite: Sepsi - FC Argeş de la 12:00 şi FC U Craiova 1948 - CFR Cluj de la16:00! "Orele le stabilesc LPF şi televiziunile, de comun acord", a declarat Justin Ştefan, secretarul general al LPF.

22 iul. 2022, 17:32
Radu Naum, replică şocantă în direct! Ce le-a transmis şefilor de club din SuperLigă
Radu Naum, replică şocantă în direct!

Radu Naum, replică şocantă în direct! CFR Cluj a fost prima echipă care a contestat ora programării. Iniţial, meciul trebuia să se joace sâmbătă seară, dar eliminarea din Liga Campionilor a făcut ca echipa campioană să ajungă în Conference League, unde meciurile se joacă joia. CFR Cluj a cerut amânarea meciului, dar LPF nu a fost de acord şi l-a mutat duminică, la ora 16:00, când la Craiova se aşteaptă temperaturi de peste 35 de grade Celsius! Cristi Balaj, preşedintele executiv al ardelenilor, a acuzat oficialii LPF că nu se gândeşte la integritatea jucătorilor și a solicitat ca un număr corespunzător de ambulanțe să fie prezente pe stadion, în eventualitatea în care căldura i-ar afecta pe fotbaliști: „Bătaie de joc, se anunță caniculă!”.

Sepsi a învins, susţinută de Viktor Orban din tribună. Nedifuzat la tv, meciul din Conference League a fost transmis pe Youtube, cu comentariu în limba maghiară

Ulterior, şi oficialii lui Sepsi au luat poziţie după ce meciul cu FC Argeş a fost programat la ora 12:00! Mai mult, există șanse ca la meciul Sepsi – FC Argeș să nu fie sistem VAR, deoarece sunt doar trei mașini care asigură video-arbitrajul, iar duminică au loc patru partide importante. „E incredibil, cred că vor fi și la noi 40 de grade Celsius pe teren! Ce să mai zicem, duminică ne-a pus de la ora 12:00, nu cred că avem nici VAR. Suntem echipa nimănui, nimeni nu ne bagă în seamă. Nu am cerut amânarea, am cerut să fie mai târziu meciul, măcar la 17 – 17:30. Nu s-a putut că s-a băgat CFR Cluj. Pentru unii se poate, pentru alții…”, a declarat Attila Hadnagy, directorul sportiv de la Sepsi.

Fotbalul românesc, ruşine naţională. După umilinţa CFR-ul, FCSB a fost învinsă de Saburtalo şi s-a făcut de râs în Georgia. Reacţia lui Gigi Becali

În acest context, marţi seară, în cadrul unei intervenţii la emisiunea „Fotbal Club”, difuzată de Digi Sport, Adrian Mititelu, patronul celor de la FC U Craiova, a vorbit cu moderatorul Radu Naum despre acest subiect.  Când a pus o întrebare firească, „De ce nu putem să punem două meciuri la aceeaşi oră?”, a venit replica şocantă a lui Radu Naum: „Dacă punem două meciuri în acelaşi timp, atunci înjumătăţim şi banii din drepturile TV!”.