RADU ZAMFIR, susţinut pe Facebook: „Sunteţi un înger coborât pe pământ”

Medicul Radu Zamfir a primit sute de mesaje de încurajare pe Facebook, unde a fost creată o pagină unde românii îi pot transmite aprecierea lor. "Sunteţi un înger coborât pe pământ", i-a scris o utilizatoare a reţelei de socializare.

RomaniaTV.net
23 ian. 2014, 13:36
RADU ZAMFIR, susţinut pe Facebook: „Sunteţi un înger coborât pe pământ”

Iată câteva dintre cele mai emoţionante mesaje adresate medicului Radu Zamfir, supravieţuitor în accidentul aviatic produs luni, în Apuseni, soldat cu moartea pilotului Adrian Iovan şi a tinerei Aura Ion, studentă în anul V la medicină şi voluntar în programul naţional de transplant hepatic:

Denisa Dumitrascu: „Sunteti un inger coborat pe pamant intruchipat in medic, definitia adevarata a cuvantului „medic”! Dumnezeu are grija de ingerii lui! Va doresc multa sanatate”.

Angi Angi: „Dumnezeu ne ajuta prin oameni, nu vine personal, prin oameni curati, buni ca dvs. dle doctor, fiti binecuvantat de Dzeu”.

Caty Radulescu: „RESPECT pt dl doctor ZAMFIR un MARE OM CU O INIMA CAT UN MUNTE. SA TRAITI SI MULTA PUTERE”

Marryy Pandele: „Acest medic este un erou si un om de onoare cu o inima foarte mare …….. respect pt acest om………”

Ghita Simona: „E firesc si normal sa regretati ca nu i-ati putut salva pe cei doi, dar sunt absolut sigura ca ati facut tot ce v-a stat in putere. Nu stiu daca asta poate fi o consolare, dar v-ati intrebat, daca nu erati DUMNEAVOASTRA, mai aveam supravietuitori? Toata STIMA si RESPECTUL DOMNULE DOCTOR!”

Dana Petrea: „Jos palaria in fata unui mareee OM!!! Mare Caracter!!! D-zeu sa-ti dea putere sa ramai OM si MEDIC!!!”

Jumuga Cristina: „Respectele mele pentru acest om, care nu s-a pierdut si a incercat cu toata puterea lui sa ii salveze pe ceilalti! Rusine celor care il acuza de minciuna si ca are o parte din vina…..sa va fereasca Dzeu dlor,sa ajungeti in starea lor sa treceti pe langa moarte si sa asteptati salvarea in noapte,frig,umezeala……si nimeni sa nu vina……si chiar daca ar fi spus ceva gresit cine este in stare sa-l acuze? Nu va ganditi prin ce a trecut acest om minunat,prin ce au trecut toti,ganditi-va ca langa ei aveau doua suflete pierdute,acest om era disperat sa transmita niste coordonate sau niste repere cat de amarate ar fi fost, in speranta ca cineva o sa ajunga acolo inainte sa moara cu totii de frig! Inca o data RESPECT pentru Radu Zamfir si RUSINE autoritatilor noastre!”

Arată-i RESPECT medicului EROU

MARELE REGRET al medicului EROU – VIDEO

Medicul Radu Zamfir este privit ca un erou după ce a supravieţuit accidentului aviatic din Apuseni, de luni. Tânărul doctor de la Fundeni a povestit în cuvinte puţine, dar pline de înţeles, despre durerea pe care a lăsat-o în sufletul său tragedia din care a scăpat ca prin minune şi în mijlocul căreia a găsit puterea să-şi ajute colegii mai grav răniţi şi chiar să încerce să-l salveze dintre fiarele contorsionate pe pilotul Adrian Iovan, care în cele din urmă a murit.