Raed Arafat acuză o campanie media de manipulare în masă: „Cineva plăteşte bani pentru aceste campanii”

Secretarul de stat Raed Arafat acuză o campanie media de manipulare în masă. Şeful DSU este de părere că cei care instigă la nepurtarea măştii sunt plătiți ca să spună așa ceva și nu crede în specialiști care ar susține o astfel de teorie.

RomaniaTV.net
22 sept. 2020, 20:10
Raed Arafat acuză o campanie media de manipulare în masă: „Cineva plăteşte bani pentru aceste campanii”

Exemplul campaniei Sus Inimile. Clipul e încă acolo. E foarte bine gândit și țintit: o anumită categorie, de tineri până în 35 de ani. Filmul e făcut profesionist. Asta înseamnă că cineva a plătit bani. Asta înseamnă că avem o campanie cu specialiști. Nu poate să vină că a venit un specialist…

Citeşte şi Raed Arafat, mesaj pentru părinţii şi bunicii care nu poartă mască şi nu respectă distanţarea socială

Cineva de sus crede că în 2 luni se închide un cont. Nu neaparat să sesizez eu SRI! Nu SRI închide un cont. Poate acum câțiva ani mergea așa. Trebuie să convingi Facebook că acel lucru e rău și maleific. Abia atunci se ia decizia suspendării. Depinde cum e dat mesajul și cât de bine dăm noi mesajul că asta e un fake. Am avut un grup de voluntari, mai ales la început, care făcea cartonașe în care explicau… (…)

Dumneavoastră puteți să spuneți că nu vă convine masca. Avocatul poporului o să intre în istoria pandemiilor. Noi n-am făcut decât să avem perioade de blocaj, iar acele perioade se văd”, a declarat Raed Arafat la Medika TV, în emisiunea Danei Chera Grecu.