Raed Arafat, mesaj ameninţător primit pe Facebook de la un adept al teoriei conspiraţiei

Raed Arafat, şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, este ameninţat cu moartea de un bărbat care dă de înţeles că nu crede în existenţa noului coronavirus. Pe profilul său de Facebook, individul a publicat numeroase mesaje cu tentă conspiraţionistă sau naţionalistă.

RomaniaTV.net
14 iul. 2020, 06:23

Într-un mesaj publicat luni seara pe Facebook, Raul Coltor susţine că a depus un jurământ militar în urmă cu 15 ani prin care „a primit dreptul de a ucide”. De asemenea, individul vehiculează mai multe informaţii false referitoare la Arafat, printre care şi faptul că acesta ar fi fost condamnat la moarte în Palestina.

„În baza articolului 55 din Constituția României, declar public: Având în vedere că Raed Arafat este condamnat la moarte în Palestina și datorită crimelor pe care le-a comis împotriva cetățenilor români ( trafic de organe Mossad ), EU, Coltor Raul Nicolae, prin depunerea jurământului militar la data de 1 Decembrie 2005 am primit dreptul de a ucide în numele Țării și a Poporului Român! Domnule Raed Arafat! O să fiu EU acela care o sa va ingroape alături de un porc (animal considerat impur în religia musulmană, n.red.) într-un mormânt de Piatră! Te somez să părăsești acest teritoriu înainte de întâlnirea noastră! Game over zdreamto!”, se arată în mesajul postat de Raul Coltor, pe Facebook.

Cel care îl ameninţă cu moartea pe Arafat nu crede în COVID

Bărbatul dă de înţeles că s-ar număra printre cei care nu cred în existenţa COVID-19, boala infecţioasă provocată de noul coronavirus. El a publicat imagini de la mitingul de duminică din Piaţa Victoriei când sute de oameni au ieşit în stradă pe motiv că nu vor să poarte măşti de protecţie, nu vor carantină sau izolare.

Protest fără măşti de protecţie în Piaţa Victoriei. „Vrem eliberare, nu carantinare”. Jandarmii au amendat 13 persoane VIDEO

Pe wall-ul său, Coltor a distribuit numeroase articole cu iz daco-legionar, citate din Corneliu Zelea Codreanu sau invitații la proteste contra măsurilor anti-COVID, scrie Libertatea.

Potrivit sursei citate, mesajul bărbatului a fost distribuit de peste 900 de ori şi a primit aproape 400 de comentarii pe Facebook. Cei mai mulţi dintre comentatori l-au susţinut pe autorul postării. În schimb, unii dintre utilizatori au aplicat tag-ul „Poliţia Română”, pentru a semnala derapajul.

Raed Arafat: Cazurile de infectare raportate zilnic sunt doar cazuri noi, nu şi retestări


loading...