Raluca Bădulescu are talie de model. Ce mănâncă acum jurata de la „Bravo, ai stil!”: „Mă simt foarte bine”

Raluca Bădulescu are talie de model. De-a lungul anilor, blondina a suferit enorm din cauza kilogramelor în plus și nu putea să îmbrace orice ținută. De câțiva ani însă, de când și-a micșorat stomacul, vedeta Kanal D s-a schimbat radical şi a ajuns să aibă o talie de viespe.

15 sept. 2022, 09:30

Raluca Bădulescu are talie de model. A renunțat la toate hainele largi și noua ei garderoba este plină numai cu ținute XS. Vedeta cântăreşte 47 de kilograme, iar fanii ei din mediul online erau îngrijorați. Aceștia au crezut că poate are probleme de sănătate de a slăbit atât de mult.

Raluca Bădulescu are talie de model

Jurata de la Bravo, ai stil! este mândră de noua ei siluetă și nu ezită să o scoată în evidență cu fiecare ocazie. Raluca Bădulescu face eforturi pentru a-și menține silueta. Își face toate poftele, însă mănâncă în cantități foarte mici, în așa fel încât să nu se îngrașe la loc.

În talie am 60 de centimetri! Măsurile mele sunt 93 cm la bust, 60 cm în talie și 83 cm la șold. Mă simt foarte bine. Mănânc de toate, dar câte puțin. Ciugulesc. Beau cola, mănânc dulciuri, dar câte puțin”, a declarat Raluca Bădulescu pentru Ciao.ro.

Citeşte şi: Dieta cu care Raluca Bădulescu a ajuns la 47 de kilograme. La ce aliment nu a renunţat

Raluca Bădulescu are un nou iubit

La sfârşitul lunii mai, jurata de la Bravo, ai stil! şi-a şocat comunitatea, dar şi colegii din showbiz, când a anunţat că se desparte de soţuil ei, Florin Stamin, după 15 ani de căsnicie. Vedeta a declarat că decizia despărţirii a avut loc de comun acord şi aşa a fost mai bine pentru ei. Raluca Bădulescu a dezvăluit că deja se află un bărbat în viaţa ei, dar nu doreşte să ofere detalii momentan.

Sunt multe alte vești triste în viață. Noi doi suntem cei mai buni prieteni din lume. Asta este o decizie pe care am luat-o împreună și prin care nu facem nimic altceva decât să ne continuăm relația, pentru că noi doi suntem suflete pereche. Suntem prieteni și vom fi pentru totdeauna.

Florin este și va fi întotdeauna familia mea. În telefon l-am trecut Îngerul și așa o să rămână, pentru că este un om mai mult decât minunat. Am luat-o pe drumuri separate de comun acord, tocmai pentru că ne iubim. Ne-am gândit noi, după 15 ani de căsătorie, că cel mai bine ar fi să rămânem cei mai buni prieteni și să ne refacem viața din punct de vedere sentimental cu alte persoane.

Nu vreau să comentez acum, dar pot să spun că există cineva și în viața lui, există cineva și în viața mea. N-am regrete, cred cu tărie că în viață trebuie să faci ceea ce simți, indiferent cât de mult doare sau cât de mult poate durea în viitor. Ne leagă o viață pe mine și pe Florin. Are grijă de copil, să nu se mire lumea dacă o să ne vadă în continuare împreună pentru că el este iubirea vieții mele”, a spus Raluca Bădulescu, la Kanal D.