Raluca Dumitru de la Survivor: „Am primit oferte de mii de euro de la bărbaţi, ca să ies cu ei”

Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor România, este cunoscută publicului larg. Deşi în ultima vreme s-a retras din lumina reflectoarelor, aceasta a cochetat cu televiziunea, a fost asistentă TV la diferite emisiuni.

12 apr. 2021, 09:53

Raluca Dumitru de la Survivor a oferit cele mai intime detalii din viaţa ei. În urmă cu câțiva ani, bruneta povestea că este o femeie curtată, care nu primește doar complimente din partea bărbaților, ci și mii de euro pentru a se întâlni cu ei.

Citeşte şi: Irina Ceban de la Survivor ascunde o mare dramă. A fost agresată de iubitul milionar: „Mi-a fost frică”

Raluca Dumitru de la Survivor: „Primesc oferte, sume mari de bani”

Sunt curtată, atât pe stradă, la semafor, când parchez mașina și traversez pe trecerea de pietoni sau pe Facebook. Am fost cerută în căsătorie de mai multe ori. Primesc tot felul de complimente: că sunt visul lui, mai sunt și bărbați care nu neapărat că îmi vorbesc frumos, se iau de mine.

În primul rând, primesc oferte, sume de bani, de a ieși cu ei sau de a merge la ei acasă. Mi s-a spus că îmi dă 2000 de euro, vacanțe. Am primit (n.r. oferte) și 5.000 și 7.000 să ies cu ei, să mergem în vacanțe.

Am mai primit oferte indecente și de la femei, chiar și în club. Ea, având iubit, mi-a spus că îi place foarte mult de mine. M-a urmărit toată seara și a zis că dorește să o însoțesc acasă cu iubitul ei‘, povestea Raluca Dumitru, noua concurentă de la Survivor.

Raluca Dumitru a povestit că a refuzat ofertele care i s-au făcut și a spus că nu ar accepta nici oferte cu sume mai mari de bani. „Eu negociez sume de bani pe joburile pe care le fac: pe ședințele foto, pe fimări. E mai bine să refuz și să primesc oferte în continuare, că poate ceva opresc până la urmă”, spunea ea râzând.