Raluca Pastramă, mesaj dureros pentru Pepe. Ce a scris după ce artistul a anunţat divorţul

Raluca Pastramă, mesaj dureros pentru Pepe pe rețelele de socializare. Admiratorii au rămas fără cuvinte după ce au văzut ce a scris bruneta la scurt timp după ce artistul a anunțat divorțul.

RomaniaTV.net
12 nov. 2020, 20:03
Raluca Pastramă, mesaj dureros pentru Pepe. Ce a scris după ce artistul a anunţat divorţul

Raluca Pastramă, mesaj dureros pentru Pepe la doar câteva zile după anunţul divorţului! Pepe a făcut anunțul șocant că el și Raluca Pastramă divorțează. Artistul le transmitea fanilor că hotărârea celor doi este una asumată și că deja nu mai locuiesc împreună, sub același acoperiș, de ceva timp, scrie Wowbiz.ro.

Bombă în divorţul anului! Cu cine ar fi înşelat-o Pepe pe Raluca Pastramă

 

„Eu alături de Raluca nu mai vom mai parcurge acealași drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, a transmis Pepe acum câteva zile prin intermediul canalului său de YouTube.

Pepe și Raluca vor să aibă o relație civilizată în continuare pentru copii

Pepe a mai spus că el și Raluca Pastramă își doresc să păstreze o relație civilizată pentru superbele lor fiice, Rosa și Maria. Totodată, acesta a mărturisit că nu a existat un motiv major care a stat la baza despărțirii, însă nu s-a mai putut face nimic pentru a remedia situația. „Vrem să avem o relație civilizată în continuare pentru copiii noștri, vom merge la notar, nu există niciun fel de proces, litigii și alte speculații. Nu există un motiv major, nu există un motiv real, dar dacă nu se mai poate, nu se mai poate. Am încercat, am făcut tot posibilul”, a precizat Pepe.

Raluca Pastramă, mesaj dureros pentru Pepe

După declarațiile lui Pepe, fanii au așteptat nerăbdători prima reacție a Ralucăi Pastramă. Iar aceasta a și venit, pentru că în urmă cu câteva clipe, încă soția artistului a postat un mesaj controversat la InstaStory, iar admiratorii s-au întrebat imediat dacă nu cumva este o „înțepătură” la adresa cântărețului.

Oana Zăvoarnu aruncă BOMBA! Care este SECRETUL divorţului dintre Pepe şi Raluca Pastramă: „E fomiţă mare!”

„Uneori suntem testați nu pentru a ne arăta punctele slabe, ci pentru a descoperi tăria / punctele noastre forte”, este mesajul postat la InstaStory de Raluca Pastramă.