Rapid a pierdut cu Concordia. Suporterii îi cer demisia lui Lucescu

Rapid a mai făcut un pas greşit în lupta pentru titlu. Jucătorii lui Răzvan Lucescu au pierdut cu 1-0 în deplasarea de la Chiajna.

RomaniaTV.net
16 mart. 2012, 20:20
Rapid a pierdut cu Concordia. Suporterii îi cer demisia lui Lucescu

Echipa lui Laurenţiu Reghecampf a avut prima ocazie. Rocha a tras din marginea careului, dar Dani Coman a respins în corner. Rapid a dat replica prin Ovidiu Herea, dar mijlocaşul nu a reuşit să-i pună probleme lui Gospodinov.

Roman a continuat seria ratărilor pentru giuleşteni cu un şut de la 20 de metri. În repriza secundă, Dinu l-a pus la încercare pe Dani Coman. Portarul Rapidului a respins şi de această dată.

Giuleştenii au rămas în 10 oameni în minutul 49. Rui Duarte a văzut al doilea cartonaş galben şi a fost eliminat. Opt minute mai târziu s-a restabilit egalitatea numerică. Muzac a fost şi el eliminat pentru cumul de cartonaşe. Rapidul a fost la un pas de gol cu 10 minute înainte de final, dar Gospodinov a respins mingea trimisă de Grigore.

Suporterii Rapidului şi-au pierdut răbdarea şi au întors armele împotriva propriilor jucători. Coman a intrat primul în vizorul fanilor. Şi numele lui Şumudică şi demisia s-au auzit pe stadionul din Chiajna.

Galeria prezentă la meciul de la Chiajna a scandat, de asemenea, ironic: „Să vină banii, să vină banii la băieţi” şi „Ruşine, ruşine să vă fie„.

Cu un minut înainte de final, Rapidul a mai primit o lovitură. Adrian Popa a reuşit golul victoriei pentru Concordia.