Rar vezi un aşa Bal al Bobocilor. Elevii unui liceu din Alba, desprinşi din cărţile de poveşti GALERIE FOTO

Casa de Cultură din Teiuș a organizat vineri seara balul bobocilor, care a avut ca temă ”Lumea mirifică a basmului”. Participanții au întruchipat personaje cunoscute din literatura română și universală precum: Aladin și Jasmine, Frumoasa și Bestia, Făt Frumos și Alba ca Zăpada, Hansel și Gretel.

RomaniaTV.net
14 oct. 2014, 08:42

Balul Bobocilor din Teiuș a început cu proba de prezentare. La proba de cultură generală s-a testat cunoștințele participanților, dar și prezența de spirit deoarece prima întrebare a fost de cultură generală, iar a doua, o ghicitoare. La a treia probă participanții au Balul Bobocilor 2014 la Liceul Teoretic Teius au prezentat povestea personajelor pe care le întruchipau, iar penultima a testat aptitudinile. Balul a fost închis de proba de dans, care probabil, a fost decisivă în desemnarea câștigătorilor.

Potrivit ziarulunirea.ro, după cinci probe de foc și mult suspans, juriu a decis că Hari Vințeler și Dragoș Ambruș au avut cea mai merituoasă prestație, fiind recompensați cu premiile de Miss și Mister Boboc.

Aceşti copii ar putea reprezenta pentru mulţi un exemplu demn de urmat.

Vă reamintim că o petrecere de Balul Bobocilor, organizată la un club din staţiunea Mamaia, a avut un final dramatic. Trei adolescenţi au fost duşi cu ambulanţa la spital din cauza execesului de alcool. Este vorba de o fată şi doi băieţi, toţi minori.

Un adolescent în vârstă de 17 ani a fost găsit de mai mulţi trecători întins pe iarbă, inconştient. Aceştia au sunat la 112, iar elevul a fost dus cu ambulanţa la spital. Acesta consumase mai multe pahare de alcool.

Citeşte şi: Show EROTIC la Balul Bobocilor. Două animatoare PERVERSE, date afară de pe scenă VIDEO

Elevul nu este singurul care a consumat alcool fără măsură la petrecerea de început de an şcolar. La fel a făcut și o elevă de 15 ani, care a avut nevoie de ajutorul medicilor după ce i s-a făcut rău. În timp ce acești doi elevi erau duși la spital, un alt adolescent stătea întins într-un baldachin, pe plajă.

Conducerea Colegiului Național Mircea cel Bătrân spune însă că nu știe nimic despre petrecerea de aseară.

Vezi şi: Balurile Bobocilor, mană cerească pentru artişti. Vezi ce tarife au Antonia, Alex Velea, Smiley sau CRBL