Rareş Bogdan, dezamăgit de comunicarea în timpul crizei de coronavirus. „Ăştia nu ascultă de nimeni”

Europarlamentarul Rareş Bogdan a dat de înţeles că ar fi dezamăgit de modul în care comunică cu liderii PNL privind modul în care este gestionată criza generată de epidemia de coronavirus. Într-un schimb de replici pe Facebook, senatorul PSD Lucian Romaşcanu i-a transmis prim vicepreşedintelui PNL să folosească pârghiile pe care le are pentru a influenţa deciziile premierului Ludovic Orban şi ale miniştrilor, însă Rareş Bogdan i-a răspuns "am pe dracu".

RomaniaTV.net
27 mart. 2020, 06:14

Discuţia dintre cei politicieni a fost publicată pe jurnalsita Mădălina Mihalache, înainte de a fi ştearsă de pe Facebook de către Rareş Bogdan.

„Putere și Opoziție, dezbatere cu respectarea regulilor de distanțare socială. Pe Facebook.
Lucian Romascanu (PSD): Ești un reprezentant de vârf al puterii. Ai alte pârghii, folosește-le!
Rareș Bogdan ( numărul 2 in PNL): Am pe dracu! Ăștia ( Ludovic Orban și alți miniștri) nu asculta de nimeni!

P.S. Ulterior, Rareș Bogdan a șters postarea in care își arata indignarea ca sunt spitale care nu mai pot trata oameni cu suferinte cronice. Cu tot cu comentariile de mai jos. #comunicareinvremedecriza”, a scris jurnalista Mădălina Mihalache.

Postarea este însoţită de o imagine cu schimbul de replici dintre senatorul Lucian Romaşcanu şi europarlamentarul Rareş Bogdan. 

Rareş Bogdan: „Există copii bolnavi de cancer, adulţi bolnavi de cancer. Nu sunt urgenţe, dar trebuie salvaţi! Ce se întâmplă cu ei?”