Rareş Bogdan îi ia apărarea lui Cîțu în scandalul arestării din SUA: „În războiul crunt cu Dragnea nu a apărut nimic. În această luptă internă, apare o informaţie de acum 21 de ani”

Rareș Bogdan sare în apărarea premierului Cîțu în scandalul arestării de acum 21 de ani din SUA. Liderul PNL acuză că în cazul conflictului cu Dragnea, informațiile incriminatoare nu au fost expuse.

18 aug. 2021, 23:51
Rareş Bogdan îi ia apărarea lui Cîțu în scandalul arestării din SUA: „În războiul crunt cu Dragnea nu a apărut nimic. În această luptă internă, apare o informaţie de acum 21 de ani”

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareş Bogdan, consideră că Florin Cîţu a fost folosit în lupta PNL cu PSD și la acel moment informaţiile incriminatoare despre trecutul premierului nu au fost divulgate.

„Nu e nimic grav. Sigur că puţin m-a indispus că Florin Cîţu a fost unul dintre cei care alături de mine, de Dan, de Florin Roman, a fost în prima linie a războiului cu PSD. Patru-cinci oameni din Partidul Naţional Liberal. Atunci nu a apărut nimic. Deci în războiul crunt cu Liviu Dragnea şi cu liderii PSD nu a apărut nimic despre Florin Cîţu, deşi a fost un vârf de lance în războiul cu PSD. Şi în această luptă internă, acest festival al democraţiei, apare o informaţie de acum 21 de ani care e prezentată ca un fapt reprobabil”, a declarat Rareş Bogdan, miercuri seară, la Digi 24, potrivit Hotnews.

Rareș Bogdan: „Ţara nu stă, pentru că altfel nu am mai avea creştere de 13,6%”

Rareş Bogdan

a anunţat că premierul va prezenta un act normativ care să prevadă sancţiuni drastice pentru cei care urcă la volan sub influența alcoolului, întrucât prim-ministrul a „a înţeles momentul”.

„Vă asigur că nu e nimic altfel decât e în alte partide. (…) Situaţia nu e deloc atât de tensionată cum pare. Sunt două viziuni diferite, dar în niciun caz nu suntem într-un război. (…) Nu se întâmplă lucruri atât de grave pentru că guvernarea merge înainte, de Guvern de ocupă colegii noştri, miniştrii noştri, de Parlament se ocupă colegii noştri care sunt în Parlament. Ţara nu stă, pentru că altfel nu am mai avea creştere de 13,6%, ţara merge înainte. (…) Sunt unele tuşe groase care au fost aruncate în spaţiul public de actualul preşedinte al partidului nostru şi am fost nevoiţi să răspundem. (…) Vă asigur că partidul va rămâne unit, vom câştiga alegerile şi după, ne punem la masă şi vom continua să guvernăm”, a adăugat Rareş Bogdan.