Rareş Bogdan, la cuţite cu Raluca Turcan după ce a spus că n-ar fi bani pentru pensii. „Ne-a creat o problemă uriaşă. A creat o problemă pensionarilor”

Prim-vicepreşedintele PNL a acuzat-o pe Raluca Turcan, fost ministru al Muncii, că a creat o "problemă uriaşă" după ce a spus că nu mai sunt bani pentru pensii şi pentru unele salarii. Din acest motiv, Rareş Bogdan vrea să propună sancţionarea Ralucăi Turcan.

25 nov. 2021, 23:47
Rareş Bogdan, la cuţite cu Raluca Turcan după ce a spus că n-ar fi bani pentru pensii. „Ne-a creat o problemă uriaşă. A creat o problemă pensionarilor”

Rareş Bogdan a criticat-o în termeni duri pe Raluca Turcan după ce ea a declarat luni nu mai sunt bani de pensii.

„Iresponsabilitate totală şi o piatră de moară pe care i-a aruncat-o în spate lui Nicolae Ciucă. Prin ceea ce a făcut s-a descalificat ca lider al PNL”, a precizat prim-vicepreşedintele PNL, la Digi24.

Mai mult, europarlamentarul a menţionat că va solicita sancţionarea Ralucăi Turcan.

„Niciodată nu voi accepta ca un lider, chiar şi cum a făcut-o Turcan, să fie exclus din partid. Voi propune o sancţiune, statutară. Ne-a creat o problemă uriaşă. A creat o problemă pensionarilor din România”, a precizat Rareş Bogdan.

De asemenea, prim-vicepreşedintele PNL estimează că noua coaliţie va rezista mult timp.

„Va rezista prin livrare de reforme”, a completat eurodeputatul.

De asemenea, a avertizat că liberalii nu vor accepta să fie atacaţi de social-democraţi. „Nu vom tolera ca PNL să fie pus la colţ, să nu fie respectat”, a completat Rareş Bogdan.

Citeşte şi: Rares Bogdan îşi doreşte să fie ministru în Guvernul Ciolacu în 2023! „Voi veni în Guvern tocmai pentru a mă asigura că aroganţele nu au ce să caute”

Totodată, liberalul a anunţat că este dispus să-şi întrerupă mandatul de europarlamentar pentru a face parte din Guvern, la următoarea rotaţie a premierilor.

„Voi veni în Guvern tocmai pentru a mă asigura că aroganţele nu au ce să caute, pentru că de-a lungul timpului am văzut mulţi lideri social-democraţi, poate la rândul lor de bună credinţă, dar care au eşuat în aroganţe. Eu cred că nu are ce să caute orgoliul şi aroganţa într-o coaliţie. Noi nu vrem să umilim pe nimeni”, a continuat Bogdan.

Rareş Bogdan a explicat că peste un an şi jumătate îşi va întrerupe mandatul de europarlamentar pentru a veni în Guvernul României „să mă asigur că domnul Ciolacu va face ceea ce a promis şi va respecta programul de guvernare al României”.

PSD și PNL au stabilit că vor roti premierul în cei 3 ani care au mai rămas până la alegerile generale. Potrivit înțelegerii, până la 1 iunie 2023 Nicolae Ciucă (PNL) ar trebui să demisioneze pentru a se instala Guvernul condus de Marcel Ciolacu (PSD).

Citeşte şi: Prima ședință de guvern condusă de premierul Nicolae Ciucă. Ce priorități are noua coaliție