Rareş Bogdan: „Structurile administrative sunt virusate de socialişti-comunistoizi pesedişti care stimulează lenea”

Rareș Bogdan, prim-vicepreședinte PNL și europarlamentar în Parlamentul European, susține că amendamentul parlamentarului Florin Roman, de a nu mai acorda ajutoare sociale celor care refuză să lucreze, a însemna reducerea cu 30.000 de dosare forțate de ajutor social.

RomaniaTV.net
04 nov. 2020, 15:24
Rareş Bogdan: „Structurile administrative sunt virusate de socialişti-comunistoizi pesedişti care stimulează lenea”
Rareş Bogdan îl contrazice pe economistul-şef BNR

„E lege! Fără ajutoare sociale pentru cei care sunt apți de muncă, dar refuză! De fiecare dată când un asistat social primește bani, deși este sănătos, în plină putere, dar refuză un loc de muncă, banii pentru asistența unui copil sau a unui pensionar se împuținează! Ei bine, gata! În urmă cu ceva vreme am discutat cu Florin Roman, care e un om de dreapta real, adevarat, de când îl știu, despre inițierea unei legi mai restrictive, în vederea condiționării ajutoarelor sociale pentru cei care refuza locuri de munca. Am avut încă de atunci toată încrederea că va cauta și că va găsi o soluție. Amendamentul lui, „Refuzi un loc de muncă, nu mai primești ajutor social”, a devenit literă de lege! M-au întrebat mulți români dacă se aplică.

Rareş Bogdan, despre cine îi manipulează pe coronasceptici. „Războiul e uriaş. Puneţi pariu că majoritatea nu simpatizează cu PNL?”

Și asta deoarece trăim în România, unde structurile administrative sunt virusate de socialisti-comunistoizi pesediști care stimulează lenea, știm noi de ce……. Sunt localități din Olt, spre exemplu, cu sute de asistați sociali care însă nu sunt dispuși deloc sa se angreneze in munca. Ei bine, aplicarea amendamentului Roman a însemnat reducerea cu 30.000 a dosarelor fortate de ajutor social, într-un singur an.

Legea lui Florin Roman încurajează munca și descurajează lenea! Este un om tenace și ambițios, dar și un parlamentar eficient. Votați-l pe Florin Roman și veți avea numai de câștigat! Și astfel, cu toții!”, a precizat Rareș Bogdan pe pagina sa de Facebook.


loading...