Răspunsul Gabrielei Firea după ce a fost întrebată despre Liviu Dragnea. „Nu am ţinut legătura pentru că nu aveam de ce”

Gabriela Firea a mărturisit că nu mai ţine legătura cu fostul lider al PSD, Liviu Dragnea, şi nici cu partenera acestuia, Irina Tănase. Fostul primar general al Capitalei a explicat că nu a avut motive să mai comunice cu Dragea, care este încarcerat în Penitenciarul Rahova.

RomaniaTV.net
29 oct. 2020, 14:02
Răspunsul Gabrielei Firea după ce a fost întrebată despre Liviu Dragnea. „Nu am ţinut legătura pentru că nu aveam de ce”

În timpul unei conferinţe de presă susţinute la sediul PSD, unul dintre jurnaliștii prezenți i-a adresat Gabrielei Firea întrebarea: „Știți ce zi a fost ieri?” „Miercuri, 28 octombrie”, a răspuns prim vicepreşedintele PSD.

„A fost ziua fostului președinte PSD, Liviu Dragnea. Mai țineți legătura cu dânsul, mai înseamnă ceva pentru Partidul Social Democrat? Dar cu partenera acestuia, au fost discuții în spațiul public despre faptul că urma să le fiți nași”, a mai precizat jurnalista, conform Digi24.

Firea: „PSD a decis să îl cheme la raport pe Ludovic Orban în Parlament privind proiectul de buget pe anul viitor”

Gabriela Firea a răspuns:

„M-am gândit că mă întrebați de Andrei Șaguna, care a fost canonizat pe 29 octombrie, în urmă cu nouă ani. (…) Nu mai țin legătura cu el, nici cu partenera dansului. M-a emoționat postarea Irinei (Irina Tănase, partenera lui Liviu Dragnea, a scris pe o rețea socială că îi simte lipsa acestuia – n.r), îmi pare rău că este acolo unde este și nu doresc asta nimănui. Nu am ținut legătura pentru că nu aveam de ce. Nu cred că e ea vinovată pentru ce s-a întâmplat politic. Indiferent că au fost discuții că cineva sfătuia pe altcineva, e vorba să ne asumăm”, a explicat Gabriela Firea.

Gabriela Firea a susţinut joi o conferinţă de presă la sediul central al PSD, în care a prezentat propunerile partidului, discutate în Consiliul Politic Naţional, pentru redresarea situaţiei epidemiologice, punând accent pe importanţa deschiderii şcolilor.

Gabriela Firea: „Este aberant să ţii toate şcolile închise. Să se testeze în masă, nu putem rămâne blocaţi în scenariul din martie”