RĂSTURNARE DE SITUAŢIE. De la cine a primit Monica Gabor inelul de logodnă pe care îl poartă

Monica Gabor mai poartă încă verigheta de la Irinel Columbeanu. După ce a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu inelul buclucaş, presa a speculat faptul că Monica s-ar fi logodit cu iubitul chinez Mister Pink. Dar nu este vorba decât de simbolul iubirii primit de la Iri.

RomaniaTV.net
20 nov. 2013, 10:41
RĂSTURNARE DE SITUAŢIE. De la cine a primit Monica Gabor inelul de logodnă pe care îl poartă

Polemica s-a creat după ce Monica Gabor a postat pe contul său de Facebook o imagine în care apare ţinând în mână o sticlă din faimoasa băutură a iubitului chinez, Mr. Pink, iar pe inelarul mâinii poartă o verighetă, informează România TV.

Deşi fanii s-au grăbit să o felicite, iar preoţii ortodocşi să o condamne că s-a logodit la scurt timp de la moartea mamei sale, adevărul se pare că e cu totul altul. Monica nu poartă pe inelar altceva decât simbolul de iubire dintre ea şi fostul ei soţ, Irinel Columbeanu.

Zvonurile referitoare la logodna Monicăi cu Mr. Pink au apărut încă din luna august când presa a relatat că vedeta ar fi primit un inel de la iubitul ei. Iar o lună mai târziu tatăl Monicăi a declarat, într-o emisiune tv, că fiica sa s-ar fi logodit la Las Vegas şi chiar că ar fi însărcinată.