Răsturnare de situație în cazul morții DJ-ului Lalla. Cine este bărbatul misterios la care tânăra se cazase în Mamaia. Îl cunoscuse pe TikTok acum o lună

Răsturnare de situație în cazul morții DJ-ului Lalla. Noi detalii ies la iveală despre moartea Laurei Rosca, tânăra care a fost găsită pe o plajă din Mamaia. Autoritățile efectuează necropsia pentru a stabili cauza morții. Surse judiciare au declarat că polițiștii nu au găsit droguri asupra ei.

29 sept. 2023, 12:40
Răsturnare de situație în cazul morții DJ-ului Lalla. Cine este bărbatul misterios la care tânăra se cazase în Mamaia. Îl cunoscuse pe TikTok acum o lună
Răsturnare de situație în cazul morții DJ-ului Lalla

Răsturnare de situație în cazul morții DJ-ului Lalla. Laura Roșca venise pe litoral în urmă cu trei zile. Ea s-a cazat în stațiunea Mamaia la un prieten, Bogdan, pe care îl cunoscuse pe TikTok, în urmă cu o lună. Bărbatul a spus că s-a trezit cu ea la ușă și că ea i-a spus că s-a certat cu iubitul.

Răsturnare de situație în cazul morții DJ-ului Lalla

Polițiștii care anchetează moartea Laurei Roșca, cunoscută ca DJ Lalla, iau în calcul două variante, respectiv înecul accidental sau sinuciderea.

Trupul Laurei a fost găsit joi dimineață, pe plaja din Mamaia. Mai mulți turiști care se plimbau pe plajă au văzut cadavrul pe nisip, au sunat la 112 și au chemat și salvamarii. Cadavrul nu prezenta urme de violență, au anunțat polițiștii.

Suspesct este faptul că Bogdan nu a dat-o disparută, cadavrul fiind găsit de o turistă.

Citește și: Mesajul ciudat postat de DJ Lalla înainte să fie găsită moartă pe plaja din Mamaia. Poliţiștii iau în calcul varianta unei sinucideri!

DJ Lalla avea o viață strălucitoare

Laura era prezentă și mixa în majoritatea cluburilor celebre din Capitală, lucra la un post de radio, însă se pare că în viață personală lucrurile nu erau chiar roz.

Apropiații povestesc că timp de câțiva ani a avut o relație cu un cunoscut prezentator de televiziune consacrat la Prima TV, de care s-ar fi despărțit pentru că era gelos.

În ultimele luni nu s-a afișat cu niciun bărbat și nu a împărtășit nicio informație despre vreo relație prietenilor virtuali. Totuși, în ultimele mesaje, părea că avea ceva să îi reproșeze unui partener misterios, pe care îl ținea secret, și căruia i-a transmis: „Eu eram premiul tău”.

Tatăl fetei se gândește că fiica lui ar fi fost în depresie sau ar fi consumat prea mult alcool în momentul în care s-a întâmplat tragedia. Totodată, bărbatul recunoaște că tânăra a trecut printr-un moment greu în urmă cu o lună, iar acum făcea ședințe de terapie cu un specialist. Laura Roșca recunoștea că luptă cu depresia și posta zeci de filmulețe motivaționale.

Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl ei.  Apropiații vorbesc despre un deces în familie care ar fi afectat-o profund.


Sfântul Andrei
Sfântul Andrei