Răsturnare de situaţie în cazul românului dispărut în vacanţă, în Istanbul. Au apărut primele informaţii din anchetă

Apar primele informații despre românul dispărut în vacanţă, la Istanbul! Conform unor surse din anchetă, din contul bărbatului au fost extrasi bani, de trei ori, după ziua dispariţiei.

RomaniaTV.net
19 sept. 2018, 07:06
Răsturnare de situaţie în cazul românului dispărut în vacanţă, în Istanbul. Au apărut primele informaţii din anchetă

Potrivit unor surse din anchetă au fost retrase sume mici din contul barbatului, din diferite bănci din Turcia. Românul în vârstă de 51 de ani a fost văzut ultima oară pe data de 30 august, la intrarea în celebrul palat Topkapi din Istanbul. De atunci familia nu mai ştie nimic de acesta.

Imediat după ce au constatat că bărbatul lipseşte, soţia şi ghidul agenţiei de turism au anunţat poliţia și au mers la Consulatul României din Istanbul. De asemnea, rudele s-au adresat Ambasadei Turciei la Bucureşti şi Ministerului Afacerilor Externe pentru a urgenta ancheta.

În momentul dispariţiei, Salvatore Popescu avea telefonul mobil asupra sa, dar atunci când a sunat soţia, telefonul era închis. Rudele sunt șocate de incident, mai ales că bărbatul nu avea probleme de sănătate, iar hotelul la care era cazat se afla la numai un kilometru distanță de obiectivul turistic.