Răsturnare de situaţie în divorţul părinţilor Andreei Tociu. Vedeta a făcut anunţul: „Din cauza unor domnișoare de moravuri ușoare”

Răsturnare de situaţie în divorţul părinţilor Andreei Tociu. În urmă cu câteva zile, bruneta anunţa la TV că părinţii ei sunt în proces de divorţ, după ce tatăl ei a avut relaţii extraconjugale cu menejera lor.

24 mai 2022, 09:01
Răsturnare de situaţie în divorţul părinţilor Andreei Tociu. Vedeta a făcut anunţul: „Din cauza unor domnișoare de moravuri ușoare”
Răsturnare de situaţie în divorţul părinţilor Andreei Tociu

Răsturnare de situaţie în divorţul părinţilor Andreei Tociu. Mama vedetei a decis să meargă să depună actele de divorț, însă a renunţat la idee. Acum, părinții brunetei sunt foarte bine şi a mărturisit că e fericită pentru că îi vede din nou împreună. Ea susține că nu ar fi avut de ce să ajungă la divorț din cauza unei astfel de femei, după patru decenii de mariaj.

Răsturnare de situaţie în divorţul părinţilor Andreei Tociu

Ei sunt foarte, foarte bine. Nu, nu, nu (n.r. nu mai divorțează părinții). Știi care e problema? Nu poți să ajungi să faci un lucru după 40 de ani de căsătorie, adică să bagi un divorț, din cauza unor domnișoare care sunt de moravuri ușoare”, a spus Andreea Tonciu la Antena Stars.

Când s-a întors în ţară, din Republica Dominicană, Andreea Tonciu a avut parte de un şoc, a aflat că părinţii ei divorţează. Motivul era femeia care făcea curat atât în casa părinţilor, cât şi în casa Andreei şi era adusă chiar de ea.

Pe lângă faptul că întreţinea relaţii cu tatăl ei, vedeta spune că a şi furat bani de la familia ei. Vedeta trage un semnal de alarmă şi avertizează oamenii să aibă grijă cu această femeie, în vârstă de 34 de ani, care este şi căsătorită.

Citeşte şi: Nuntă în familia Andreei Tonciu. Sora vedetei se mărită: „I-am găsit partener, vom face o nuntă ca în poveşti!”

Nu voiam să vorbesc despre asta, dar o anumită persoană mi-a destrămat familia. Ştiu că tot timpul sunt veselă şi foarte fericită, dar crede-mă, eu sufăr enorm.

Cât am stat la Survivor, femeia asta mi-a furat bani și l-a dominat pe tatăl meu ca să aibă relații intime cu ea. Parinții mei au depus actele de divorț, sunt foarte tristă și de aceea am păstrat tăcere atât de mult timp. 

Sunt o fată foarte bună și am avut o doamnă pe care am primit-o să facă curățenie. Acea doamnă l-a determinat pe tatăl meu să-mi destrame familia. Toată lumea să se ferească de această persoană. Asta s-a întâmplat în luna martie. A făcut numai porcării în casa mea și în casa mamei mele. A avut relații intime cu tatăl meu.

Au dispărut niște bani din contul comun al părinților. Într-o anumită zi, fiind în casă și mama și tata, tata a sunat-o pe această domnișoară, iar mama a auzit conversația.

Menajera este mai mică decât mine, are 34 de ani. Aveam cea mai mare încredere în ea. Tatăl meu este în casă cu noi, nu este cu ea. Am vorbit cu ea. Ea este căsătorită și are doi copii. Mi-a recunoscut tot și mi-a spus să nu o spun soțului ei. I-am zis să blocheze numărul tatălui meu și n-a făcut-o. Așa că l-am sunat pe soțul ei și i-am spus.

Dumnezeu e sus și o s-o pedepsească pentru ce a făcut. Mi-a fost milă de ea si am considerat-o ca pe o soră, i-am dat hainele mele. Venea să facă curățenie la mine și la mama mea și ea a făcut numai prostii și apoi venea cu tupeu să stea la masă cu mine și mama mea în timp ce ea avea relații intime cu tatăl meu.”, a povestit Andreea Tonciu, în emisiunea „La Măruţă”.