Răsturnare de situaţie în dosarul Caracal! Fiul lui Gheorghe Dincă a fost văzut alături de o fată care seamănă cu Alexandra VIDEO

Răsturnare de situație în dosarul Caracal. Alexandru Cumpănașu a declarat în exclsuvitate la România TV că fiul lui Gheorghe Dincă a fost văzut alături de o fată care ar semăna cu Alexandra, în Italia. El a fost văzut de o femeie care a făcut și plângere penală la poliție în acest sens.

RomaniaTV.net
28 aug. 2020, 05:54
Răsturnare de situaţie în dosarul Caracal! Fiul lui Gheorghe Dincă a fost văzut alături de o fată care seamănă cu Alexandra  VIDEO

„Există o plângere penală depusă de o doamnă care a sunat-o pe Teodora. I-am acordat toit sprijinul nostru. Această doamnă a declarat că l/a văyut pe Damian dincă, fiul lui Dincă, împreună cu Alexandra. Există la o secție de poliție din Italia declarația doamnei, însă noi nu am vrut să facem publice detaliile. Suflu și în iuart după ce s-a întâmplat acum câteva luni ţi am fost reţinuţi pentru că vrem să vedem înainte nişte lucruri concrete”, a declarat Alexandru Cumpănaşu la România TV

Citeşte şi: Scandalos! Ce au ajuns tinerii să facă la casa monstrului din Caracal pentru faimă pe TikTok

Mai mult, Alexandru Cumpănașu spune că a găsit-o pe Petruța, femeia despre care Gheorghe Dincă susține că a fost în casa lui și că ar fi luat-o pe Luiza.

„Vor fi surprize foarte mari, şi în instanţă, pentru că Petruţa lui Dincă există. Domnul avocat va depune toate probleme în instanţă”, a adăugat Alexandru Cumpănaşu. 

Citeşte şi: Alexandru Cumpănaşu, ameninţat cu moartea de un interlop din clanul Duduianu într-un magazin. „Îi cer demisia lui Vela”

De asemenea, corespondentul România TV în Italia, Roko Xavi a descoperit o nouă pistă care ar putea duce la găsirea Alexandrei.

„Zilele astea au căutat minore în apartamente cu buletine false din Bulgaria. Când le-au dus la secţie au vorbit cu ei şi erau românce cu vârste între 14-16 ani, într-un apartament patru fete la Milano şi în altul şase la Bologna. Am găsit o fată care seamănă cu Alexandra, a fugit că a fost dată la o casa de protecţie a fugit cu alte două fete”, a declarat Roko Xavi.