Scandalos! Ce au ajuns tinerii să facă la casa monstrului din Caracal pentru faimă pe TikTok

Ce nu fac tinerii din zilele noastre ca să obţină puţină popularitate pe reţelele sociale? Nu de puţine ori, însă, în fuga după faimă, se întâmplă ca aceştia să uite de moralitate şi de principii.

RomaniaTV.net
23 aug. 2020, 10:59
Scandalos! Ce au ajuns tinerii să facă la casa monstrului din Caracal pentru faimă pe TikTok

Recent, utilizatorul GabiGmaf a postat pe TikTok un video în care o adolescentă bate la poarta casei lui Gheorghe Dincă, ca să cumpere „caş şi brânză”. 

 

Dincă, eşti acasă?„, întreabă fata în timp ce bate la poartă, după care se uită prin gard, în curtea monstrului din Caracal. 

Gheorghe Dincă a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu a apelat de trei ori serviciul de urgenţă 112, spunând că a fost răpită și violată de Dincă după ce a fost luată la ocazie de acesta. În cursul anchetei, a ieșit la iveală faptul că este suspectat şi de răpirea şi uciderea Luizei Melencu, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime.

Cumpanaşu, scandal cu procurorii din cazul Caracal la un an de la dispariţia Alexandrei! „Fi-ţi ai dracu de golani!” VIDEO 

Monstrul din Caracal şi-a recunoscut crimele, adăugând faptul că adolescentele au mers cu el în mod voluntar. Din cauza cpnflictelor care au izbucnit rapid între răpitor şi fiecare dintre victime, acesta le-a lovit, loviturile provocându-le moartea. 

Acesta ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere.

Citeşte şi: Un an de la dispariţia Alexandrei Măceşanu, fata răpită de Gheorghe Dincă. În ce stadiu este dosarul Caracal