Un demnitar important a venit BEAT MORT în Parlament. Vezi cine este cetăţeanul turmentat

Publicat: Miercuri, 19 Iunie 2013 14:44 // Actualizat: Miercuri, 19 Iunie 2013 15:00 // Sursa: Agerpres

Şi oamenii cu funcţii înalte în stat au viciile lor, iar cel mai bun exemplu este un demnitar care a venit beat la o şedinţă a Parlamentului. S-a întâmplat în Ucraina, iar protagonistul incidentului care a dus la un adevărat scandal era adjunctul ministrului de Finanţe.

Şedinţa pentru buget a Parlamentului ucrainean a fost suspendată pentru că ministrul adjunct de Finanţe a venit în sală în stare de ebrietate.

Rada Supremă a Ucrainei (parlamentul unicameral) şi-a întrerupt marţi reuniunea din cauză că parlamentari din partea partidului de opoziţie "Svoboda" au declarat că ministrul adjunct de finanţe Anatoli Miarkovski, care venise să prezinte un raport privind execuţia bugetară pe anul 2012, a ieşit la tribuna forului legislativ în stare de ebrietate, după cum a relatat platforma electronică Newsru.

Raportul ministrului adjunct a durat doar zece minute. Însă după aceea deputaţii au propus ca acestuia să-i fie puse întrebări. La puţin timp, din sală s-au auzit exclamaţii:"E beat!", relatează Reuters. "Oricine pe o rază de cinci metri poate spune că el miroase ca cineva care a băut vodcă", - a strigat un reprezentant al opoziţiei.

Potrivit presei ucrainene, acuzaţiile la adresa ministrului adjunct au fost formulate de deputatul Igor Şvaika, din partea facţiunii "Svoboda". Acesta a declarat jurnaliştilor de la Ukrainskaia Pravda că, atunci când a urcat la tribuna de la care vorbea Miarkovski, pentru a-i spune ceva vicepreşedintelui parlamentului Ruslan Koşulinski, de la oficialul guvernamental venea un puternic miros de alcool.

Imediat după incident, preşedintele parlamentului ucrainean, Vladimir Rîbak, a suspendat şedinţa, iar ministrul adjunct de finanţe, fără să spună o vorbă, s-a retras, amplificând acuzaţiile împotriva sa că s-a prezentat beat în parlament. Preşedintele forului legislativ de la Kiev l-a invitat pe ministrul de finanţe Iuri Kolobov să dea explicaţii în legătură cu raportul prezentat în stare de ebrietate de adjunctul acestuia.

"Ministrul adjunct de finanţe nu era beat, ci nu se simţea bine", a declarat ulterior, într-un interviu acordat postului de televiziune "Rada", un deputat din partea Partidului Regiunilor (majoritar), Vladislav Lukianov, adăugând că este 'inadmisibil' să defăimezi o persoană care prezintă un raport şi căreia i se face brusc rău.

La rândul său, ministrul de finanţe ucrainean a declarat miercuri că adjunctul său a fost internat în spital pentru un examen medical, conform Agenţiei ucrainene de investigaţii jurnalistice.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
19 iun 19:01
Votează email 0 email
...a fost internat în spital pentru un examen medical, conform Agenţiei ucrainene de investigaţii jurnalistice. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
19 iun 18:36
Votează email 0 email
...a fost internat în spital pentru un examen medical, conform Agenţiei ucrainene de investigaţii jurnalistice. Citeste mai mult pe RTV.NET ...
1
EUR
4.7619
RON
23 Feb
noapte -6 °
zi 3 °
Ultimele joburi adaugate
24 H