Războiul contra interlopilor continuă. Descinderi ale mascaţilor la clanurile Zoicărenilor, Toboşarilor şi Cocalarilor

Mai multe percheziții au avut loc joi la mai multe adrese ale clanurilor Zoicărenilor, Toboșarilor și Cocalarilor, care se ocupă cu vânzarea de heroină în Bucureşti. Un număr de 22 de persoane vor fi audiate la DIICOT, transmite joi seara Poliția Română.

RomaniaTV.net
13 aug. 2020, 17:16
Războiul contra interlopilor continuă. Descinderi ale mascaţilor la clanurile Zoicărenilor, Toboşarilor şi Cocalarilor

Joi, polițiștii de la Serviciul Antidrog și procurorii DIICOT au derulat o operațiune de combaterea traficului de droguri de mare risc (heroină) și a operațiunilor cu substanțe psihoactive.

„Astfel, în baza mandatelor obținute de la Tribunalul București, polițiștii antidrog au efectuat 19 percheziții în București și în județul Ilfov”, conform sursei citate.

În urma acestor activități, până în prezent, au fost ridicate 200 de grame de heroină, 50 de doze de heroină, pregătite pentru comercializare, 10 grame și 17 doze de psihoactive, 59 de comprimate de metadonă, 6 alte comprimate, 14.600 de lei, 250 de euro, 4 cântare electronice de precizie, 10 kg. de tutun, 15 obiecte ce ar putea fi folosite în lupta corp la corp (furci, topoare, satare, cuțite) și diferite obiecte cu valoare probatorie.

Au fost puse în executare 22 de mandate de aducere, membrii unor grupări infracționale urmând a fi duși în fața procurorului DIICOT, pentru audieri și luarea măsurilor legale.

Citește și: Orban: ‘Diferența pe care noi o propunem este colosală. Suntem oameni serioși, oameni care trăiesc cu picioarele pe pământ’

Surse apropiate anchetei au precizat, pentru Mediafax, că este vorba despre membri ai clanurilor Zoicăreni, Toboșari și Cocalari.

Citeşte şi: Umilinţă maximă! Tik-tok din maşina poliţiei: „Pe stânga acolo, boss-ule, mă laşi” VIDEO


loading...