Războiul dintre Adelina Nica și Mihai Costea a luat o întorsătură neașteptată. Bruneta s-a resemnat. ”E copil de 10.000 de lei pe lună”

Adelina Nica a îngropat securea războiului și a renunțat la pretențiile financiare pe care le avea de la Mihai Costea. Dacă până de curând, bruneta susținea sus și tare că vrea ca fostul său partener să se implice mai mult, din punct de vedere financiar, în creșterea fiului lor Zian, acum a renunțat la tot.

16 mai 2023, 10:18
Războiul dintre Adelina Nica și Mihai Costea a luat o întorsătură neașteptată. Bruneta s-a resemnat. ”E copil de 10.000 de lei pe lună”
Războiul dintre Adelina Nica și Mihai Costea a luat o întorsătură neașteptată. Bruneta s-a resemnat. ”E copil de 10.000 de lei pe lună”

Războiul dintre Adelina Nica și Mihai Costea a luat o întorsătură neașteptată. Adelina Nica s-a împăcat cu ideea că Mihai Costea nu îi va da niciodată banii pe care ea îi pretinde pentru creșterea fiului lor, despre care spune că este costisitoare și că îi va oferi cât poate.

Citește și Andreea Bănică a făcut-o praf pe Oana Zăvoranu, după ce Querida i-a cerut scuze că a jignit-o. Vorbe grele ale artistei

Războiul dintre Adelina Nica și Mihai Costea a luat o întorsătură neașteptată

Recent, Adelina Nica a dezvăluit că deși a avut foarte multe discuții în contradictoriu cu Mihai Costea pe tema finanțelor pe care trebuie să i le asigure fiului lor Zian, situația a rămas neschimbată, însă bruneta s-a resemnat.

Mai mult, fosta parteneră a lui Costea susține că stilul de viață al său dar și al copilului, implică o mare cheltuială, pe care nu și-o permite oricine.

„Mi-am făcut și eu un iubit, iar despre fosta relație chiar dacă aș vrea să vorbesc, n-am ce, că nu e nimic interesant. Eu niciodată n-am avut contre cu el (nr. cu Mihai Costea), doar că uneori e greu ca unii oameni să înțeleagă o limbă, chiar fiind cea maternă. De venit să-l vadă pe Zian… nu știu, când poate. El nu stă aici, poate dacă stătea în București venea des. De sunat, sună. Cu întreținerea copilului e la fel. Na… noi trăim o viață destul de scumpă. Nu toată lumea poate să trăiască viața asta a noastră, dar nu i-a impus nimeni nimic. Cât îl lasă sufletul, cât crede că merită copilul lui, atât să-i dea. Eu nu vreau nimic. El vede ce-i cumpăr copilului, cum se îmbracă, cum se încalță, ce mănâncă. El vede foarte clar, dar eu nu-i cer niciodată nimic. De exemplu, acum a început grădinița. 1.700 de lei e doar grădinița. Adică imaginează-ți că Zian e copil de 10.000 de lei pe lună. Minim. Dar na… copilul meu să fie sănătos, noi n-avem nevoie de nimic”, a declarat Adelina Nica, în pentru CANCAN.RO.

Capitolul Marian Costea este deja istorie pentru Adelina Nica care și-a refăcut viața în brațele unui alt bărbat, căruia nu i-a făcut publică identitatea, însă bruneta a mărturisit că nu o să îl țină toată viața într-un colț de umbră.

„Eu sunt foarte fericită acum. Am un copil, sunt cu cineva, sunt foarte fericită. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ce trăiesc acum. Și cea mai fericită sunt pentru că Zian al meu e fericit, norocos și sănătos. Iubitul meu și cu mine n-avem cum să stăm așa. O să-l fac public 100%. Dar nu acum. Când vom sta bine cu nervii pentru presă, ca să zic așa (n.r. râde). A apărut o dată în presă, dar așa… Nu e persoană publică și nici nu vrea. Că la ce persoană e el, nu-i trebuie și nici nu-i stă bine”, a mai spus bruneta

Citește și FOTO: Adelina Pestrițu, revoltată. Ce a supărat-o pe fosta soție a lui Liviu Vârciu: „Societatea în care trăim e gata să ne judece în orice moment”