Răzbunare în stil mafiot. I-a furat barca şi i-a incendiat-o. Totul ar fi o ameninţare!

Incident revoltător în Tulcea, miercuri noapte. Se pare că în zona Marina a fost furată o barcă rapidă cu motor de 150 de cai putere. Hoţii au acţionat noptea târziu şi au furat barca pe care au transportat-o pe braţul Sfântul Gheorghe.

RomaniaTV.net
24 dec. 2020, 16:23
Răzbunare în stil mafiot. I-a furat barca şi i-a incendiat-o. Totul ar fi o ameninţare!

Răzbunare în stil mafiot. Proprietarul a descoperit  dimineaţa lipsa ambarcaţiunii şi a anunţat poliţia. La scurt timp după denunţ, păgubitul a fost anunţat de către un cunoscut că barca lui este arsă în totalitate, mai la vale, pe Dunăre, spune tulceanoastra.ro.

Răzbunare în stil mafiot. I-a furat barca şi i-a incendiat-o. Totul ar fi o ameninţare!

Incidentul ar fi de fapt o răzbinare de tip mafiot şi are la bază ameninţarea, intimidarea. Poliţiştii au deschis în acest sens un dosar penal penru săvârşirea infracţiunilor de furt şi distrugere, dar cercetările vor clarifica exact speţa şi încadrarea juridică finală.

„La data de 24 decembrie a.c., polițiștii Biroului Județean de Poliție Transporturi au fost sesizati cu privire la faptul că proprietarul unei ambarcațiuni nu ar mai identificat-o în locul de acostare, din portul Tulcea.
În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat ambarcatiunea pe brațul Sf Gheorghe, în zona localității Baltenii de Sus, plutind în derivă.

În cauză se efectuează cercetari în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, pentru stabilirea cauzelor si circumstanțelor producerii incidentului, identificarea autorului și tragerea la raspundere penală.”, se arată în comunicatul transmis de autorităţi.

Citeşte şi: ÎNREGISTRĂRI EXPLOZIVE. Scenariu desprins din filmele cu mafioţi în campania electorală. Cine sunt oamenii care vor să fie primari