Răzbunare între clanuri la Timişoara. Mama INTERLOPULUI CÂRPACI, BĂTUTĂ în stradă VIDEO

Mama interlopului Vladimir Cârpaci, cel care a evacuat spitalul de pediatrie din Timişoara în urmă cu doi ani, a fost bătută crunt în plină stradă. Agresorul este liderul altui clan din Timişoara. Poliţia a deschis o anchetă.

RomaniaTV.net
18 aug. 2015, 06:28
Răzbunare între clanuri la Timişoara. Mama INTERLOPULUI CÂRPACI, BĂTUTĂ în stradă VIDEO

Mama lui Vladimir Cârpaci, o femeie de 70 de ani, se îndrepta spre casa fiicei sale în momentul în care a fost atacată de rivalul clanului, Stancu Pampi. A coborât din maşină şi s-a năpustit asupra femeii.

Citeşte şi Patron de club, pus sub acuzare în dosarul „Minore pentru VIP-uri”

Un individ s-a dat jos din maşină cu toporul în mână şi a dat trei, patru pumni în ea, în gură. A avut bani la ea, a luat 500 de euro de la ea. A lasat-o jos acolo şi a fugit. A venit poliţia, salvarea şi a dus-o la spital„, a declarat interlopul.

 

Trecătorii au anunţat serviciul de urgenţă 112. Poliţiştii l-au căutat acasă pe agresor, dar nu a fost de găsit. Vladimir Cârpaci a devenit celebru după imensul scandal pe care l-a provocat în urmă cu doi ani când a evacuat spitalul de pediatrie din Timişoara, spunând că imobilul îi aparţine. Poliţia a deschis o anchetă în cazul agresiunii care a avut loc asupra mamei timişoreanului.

Citeşte şi Intervenţie în forţă la primăria din Timişoara. Un bărbat a încercat să-şi dea foc din cauza unui vecin