RĂZBUNAREA, prima ipoteză în cazul jandarmului ucis la Sibiu

Oamenii legii care anchetează cazul jandarmului înjunghiat la Sibiu nu au deocamdată suspecţi, dar au prima ipoteză - răzbunarea. Bărbatul de 35 de ani a fost găsit pe trotuar, fără suflare, într-o baltă de sânge. Anchetatorii sunt convinşi că a fost ucis şi nu poate fi vorba de un accident.
Romania TV
31 mai 2012, 05:54
RĂZBUNAREA, prima ipoteză în cazul jandarmului ucis la Sibiu

Deocamdată ipoteza de lucru a poliţiştilor este că jandarmul ar fi fost ucis din răzbunare, de către o persoană cunoscută victimei, informează România TV. Singura problemă cu această ipoteză este că, potrivit colegilor săi, Andrei Marius Paliuc era cunoscut ca un om liniştit şi nu a avut nicio problemă în cei opt ani în care a lucrat la Jandarmeria Sibiu.

Poliţiştii examinează acum înregistrările camerelor de supraveghere din jurul consulatului Germaniei, în speranţa că acestea au surprins momentul crimei, când jandarmul a primit două lovituri în piept cu un obiect ascuţit, dintre care una i-ar fi atins chiar inima. Decesul a survenit imediat după agresiune.

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 06.45, Jandarmeria Sibiu a fost anunţată de către reprezentanţii ISU că un subofiţer de Jandarmerie este decedat lângă ghereta unde îşi desfăşura misiunea de pază şi protecţie instituţională de la Consulatul German din Sibiu.

Medicii de pe ambulanţă, sosiţi la faţa locului, au constatat că bărbatul a fost înjunghiat în zona toracică. „În momentul în care a fost găsit subofiţerul de Jandarmerie avea arma şi muniţia din dotare asupra sa, iar decesul a survenit prin provocarea de către o altă persoană (persoane) a unor plăgi cu un obiect contondent. Parchetul de pe lângă Judecătoria Sibiu a preluat cercetările în acest caz”, se precizează într-un comunicat transmis, miercuri dimineaţă, de către reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi (IJJ) Sibiu.

La rândul său, procurorul criminalist Ioan Boţoc de la Parchetul Tribunalului Sibiu a declarat că jandarmul a fost ucis. „Jandarmul avea multe leziuni traumatice, plăgi înjunghiate pectorale. Se pare că este infracţiune de omor”, a spus procurorul criminalist Ioan Boţoc, citat de Mediafax. El a adăugat că este prematur să se pronunţe în legătură cu un cerc de suspecţi în acest caz.

Primele informaţii indicau că bărbatul ar fi fost împuşcat, însă arma din dotare se afla încă în toc, conform medicilor de pe Ambulanţa care s-a deplasat la faţa locului.

„La ora 6.36 s-a înregistrat apelul, la 6.37 a plecat ambulanţa cu medic, asistent şi ambulanţier. Mi s-a spus că au găsit pacientul decedat, în poziţie lateral spre burtă. Sunt trei bălţi de sânge, una mai mare şi două mai mici. Nu se ştie de unde provin. Arma era în toc, după câte mi s-a spus. Colegii mei nu au întors cadavrul de pe burtă pe spate pentru că le-a fost teamă să nu compromită probele. Nu se ştie de unde provine sângele, dacă este înjunghiat, autoînjunghiat. După câte mi-a spus colegul meu, datorită faptului că temperatura corpului scade cam un grad pe oră şi că nu era instalată rigiditatea cadaverică, probabil decesul a survenit în urmă cu aproximativ două ore”, a declarat Ovidiu Luca, director Ambulanţa Sibiu.

Directorul Ambulanţei Sibiu a mai spus că decesul lui Paliuc s-ar fi produs cu aproximativ două ore înainte de ora la care a fost găsit.

DailyBusiness
Fum alb la Vatican! Cardinalul protodiacon va ieși la balconul central pentru a anunța „Habemus Papam!”
Spynews
Bucurie imensă în familia lui Gabi Bădălău! Sora afaceristului, Sabina, e însărcinată / FOTO
Bzi.ro
Andreea Esca este hotărâtă să rupă normele! Vrea să dea lovitura pe scena de la Untold
Fanatik.ro
Singurul cartier dormitor din București în care se găseau 6 întreprinderi, metrou și peste 3.000 de apartamente. 8.000 de oameni lucrau non stop, existau școli, creșe și grădinițe pentru copii
Capital.ro
Ne-a părăsit cea mai mare actriță. A fost un simbol. Toți românii au iubit-o și admirat-o. Nu va fi uitată
Playtech.ro
Jumătate din pensie, oprită de autorităţi, în iunie. Zeci de mii de pensionari, în pericol de poprire
DailyBusiness
Pe cine va vota Crin Antonescu în turul 2: Am pierdut singur și aleg liber! Refuz mobilizarea pentru o nouă „salvare a țării”
Adevarul
Pastila banală care poate salva viața în caz de infarct, de care românii au uitat. Cum o administrezi corect
wowbiz.ro
Anunțul cutremurător despre fiul lui Ionel Ganea. Soția fostului fotbalist, Monica, a confirmat totul. Ți se rupe sufletul
Spynews
Cu ce se ocupă Radu Mazăre în Madagascar. Fiul lui, Răducu, urmează să îl viziteze
Spynews
Imagini înduioșătoare cu Nasrin Ameri însărcinată. Prezentatoarea este mama unui băiețel de aproape doi ani / FOTO
Evz.ro
Bolojan: Pensionarii militari au fost mințiți. Ce se întâmplă cu pensiile lor
Ego.ro
Motivul pentru care s-au certat Smiley și Pavel Bartoș la Românii au Talent! ”A fost singurul!” EXCLUSIV
Prosport.ro
Prezentatoarea TV a apărut în costum de baie, iar soțul ei a fost numit pe loc „cel mai norocos bărbat din lume”
kanald.ro
Întreruperi de curent în România, în perioada 12-16 mai. Lista județelor afectate
Cancan.ro
Descoperirea scârboasă a lui Piedone, într-un restaurant din Constanța: Ăsta n-a mai avut putere…
Playsport.ro
Incredibil! Cum poate să arate Sandra Izbașa la 11 ani după ce s-a retras din gimnastică. Imaginile au scăpat pe net
Capital.ro
Tragedie în lumea muzicii. Ne-a părăsit cel mai mare cântăreț: A atins milioane de oameni din întreaga lume
StirileBZI
Câți bani pot să scoată românii de la bancomat în 2025. Băncile au impus noi limite!
Prosport.ro
FOTO. Gimnasta, în bikini, după ce s-a retras la 22 de ani
stirilekanald.ro
Dorința incredibilă a unui tată care și-a lăsat fetița de 2 ani să moară în mașină. În timp ce canicula o ucidea pe copilă, bărbatul se juca pe consolă
Horoscop Luni, 12 mai 2025. Zodia care se dedică astăzi în totalitate iubirii
MediaFlux
Se dau bani pentru mame! Vizate sunt femeile cu venituri mici! Câți bani primesc de la stat în 2025
Shtiu.ro
CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Puterea.ro
Sunt considerate fructele viitorului. Se adaptează la secetă, terenuri aride și se pot consuma proaspete, deshidratate sau în conserve