RĂZBUNĂRI MAFIOTE Unui tânăr din Botoşani i-au fost incendiate maşinile VIDEO

Unui tânăr din Botoşani i-au fost incendiate trei maşini de lux în 24 de ore. Tânărul a fost cercetat în urmă cu doi ani într-un dosar de trafic de persoane.

RomaniaTV.net
11 mai 2012, 07:53

Două incendii de autoturisme au avut loc, în noaptea de joi spre vineri, în municipiul Botoşani. Două maşini, care au acelaşi proprietar, au fost incendiate de persoane încă necunoscute. Focul a fost pus în acelaşi timp, în jurul orei 3.00, modul de operare părând să fie identic.

Cele două maşini erau parcate în zona Tudor Vladimirescu, la intersecţia cu Griviţa. Unul dintre autoturisme, o Mazda, înmatriculată în Botoşani, era parcat pe Tudor Vladimirescu, în faţa Bisericii Duminica Mare, iar cel de-al doilea, un Audi A6, cu numere de Italia, era parcat în aceeaşi zonă, spatele blocului proprietarului.

Focul a fost observat de vecini, care au anunţat pompierii. Ambele maşini au fost puternic avariate. În cazul Audi 6, partea din faţă a ars complet.

Proprietarul maşinilor, Răzvan Mihai Constantin, este prieten cu Elena Andrici, cea a cărei limuzină, un BMW seria 7, a ars cu o seară înainte.

Poliţiştii fac deja anchete în aceste cazuri de distrugere.


loading...