Razie de amploare în Arad. 300 de poliţişti au ieşit pe străzi

O razie de amploare, acţiune la care participă aproximativ 300 de poliţişti, se desfăşoară joi dimineaţă pe raza judeţului Arad.

RomaniaTV.net
06 iun. 2013, 07:20
Razie de amploare în Arad. 300 de poliţişti au ieşit pe străzi

O razie de amploare are loc, joi, în Arad, pentru asigurarea climatului de ordine şi siguranţă publică şi prevenirea şi descurajarea faptelor de natură penală sau contravenţională.

„În acest sens, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, a Serviciului de Ordine Publică, a Serviciului de Investigare a fraudelor şi a Serviciului Poliţiei Rutiere participă la acţiuni punctuale organizate pentru prevenirea şi combaterea faptelor cu violenţă în mediul stradal, a furturilor, precum şi depistarea, identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă legea sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, comisar Camelia Tuduce, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Arad a adăugat că, în cadrul acestei razii, se vor desfăşura mai multe percheziţii domiciliare la persoane suspectate de săvârşirea unor infracţiuni.