Răzvan Botezatu s-a despărţit de iubit. Pe cine a pus ochii fostul prezentator TV: „Ăla cu bani mulţi!”

Răzvan Botezatu a anunțat că s-a despărțit de iubit în luna decembrie a anului trecut, iar acum vrea să se concentreze mai mult pe noua sa afacere, un magazin cu haine second hand.

20 ian. 2023, 17:32
Răzvan Botezatu s-a despărţit de iubit. Pe cine a pus ochii fostul prezentator TV: „Ăla cu bani mulţi!”
Răzvan Botezatu s-a despărţit de iubit. Pe cine a pus ochii fostul prezentator TV

Răzvan Botezatu s-a despărţit de iubit. Fostul prezentator de la Antena Stars este din nou singur, deşi în urmă cu câteva luni dezvăluia cât de fericit este alături de iubitul lui. Momentan, nu vrea să își caute alt partener şi s-a dedicat total afacerilor.

Citeşte şi: Răzvan Botezatu ar vrea să se căsătorească cu Dorian Popa. Motivul: „Pentru că are bani mulți”

„M-am despărțit de iubit, din luna decembrie sunt singur. Îl caut pe ăla cu bani mulți și cu zile puține, momentan mă descurc din magazinul cu haine second hand”, a spus Răzvan Botezatu pentru Playtech.

Citeşte şi: România, obligată la recunoaşterea căsătoriilor gay. Ce sancţiuni riscă ţara noastră dacă nu-şi schimbă legislaţia

Răzvan Botezatu și-a deschis o nouă afacere, un magazin, unde vinde haine second hand pe care le aduce din America, după ce s-a întors de la show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”. „M-am gândit la afacerea asta, cu haine second hand, care merge foarte bine. Aduc hainele din America, nu le dau deloc scump, nu vreau să stau cu ele în magazin. La mine toate hainele sunt aerisite, parfumate, aranjate, abia aștept să definitivez actele ca să îi dau drumul și unui magazin fizic. Înainte livram și în străinătate, acum, nu, pentru că e foarte scump curierul. Le vând foarte bine în țară, am foarte multe comenzi, merge bine”, a mai spus Răzvan Botezatu.